Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti hány évesen kezdtetek el...

Tűzlány_* kérdése:

Ti hány évesen kezdtetek el sminkelni? 14/L

Figyelt kérdés
Valaki, tudna mondani hogy hol lehet venni jó sminkcuccokat és mennyiért?elöször szeretném elkezdeni, szempillaspirál, ecsetek paletta ilyesmi.Elöre is köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 4. 09:27
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

huu én már 13-14 évesen :D

17/L

2013. júl. 4. 09:46
 2/13 anonim válasza:
74%

Én 13 évesen kezdtem. És amúgy mostmár szinte minden drogériában jó minőségű smink cuccokat tudsz venni.

Egy tanács : Avon-os cuccokat ne használj. :)

2013. júl. 4. 09:51
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
A sminkelés egy fokozatos folyamat. Először csak szájfény. Utána szempillaspirál szájfény. Ahogy a bőröm csúnyább lett alapozó szempillaspirál szájfény. Most hogy már tudok is sminkelni nem csak akarok már merem használni 18 évesen a tust is a szemhéjpúderek széles palettáját és egyéb kacifántosabb dolgokat is. A sminkelés nem úgy működik picilány hogy nekikezdesz és szipi-szupi. Elég sokat kell gyakorolni hogy ne úgy nézz ki mint egy bohóc.
2013. júl. 4. 09:58
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm. és te 2. mennyiért tudnák venni? úgy legolcsóbban?

esetleg ilyen kis tükröt amit asztalra is rátudok rakni ??

2013. júl. 4. 10:04
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Megelepődök az ilyen kérdéseken, hogy " hol tudok sminket venni?" . Már nem azért, de emberek, ti nem jártok drogériába? Nem kíséred el anyut wc papírt, mosószert, fogkrémet meg stb.-t venni? Csak mert akkor tuti észre kellett volna venned, h 4-5 sminkes állvány minimum van mindenhol :)

Dm/rossmann/müller --> essence-> olcsó, de azért használható.

Maybelline,rimmel amik még viszonylag olcsóbbak. Meg persze a catrice, miss sporty, lovely, nyc. Aztán ott van az astor, max factor, loreal amik drágábbak.

Douglasban tudsz venni pl. Artdecot, isadorat, bourjois, stb. Ezek is inkább drágabb kategoria. Aztán ezt még persze lehet fokozni a csillagos égig: mac, chanel, dior, clinique...

Ecsetek : ha minőségit akarsz, akkor sigma, vagy mac. De ezek drágák.

2013. júl. 4. 11:38
 6/13 A kérdező kommentje:
ha simát nem minőségit,akkor mennyi körübelül, és a drágábbak? Esetleg nem tudod hogy ilyen [link] kétoldalas tükröt hol tudok venni, és mennyiért?
2013. júl. 4. 11:53
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Tudsz venni rossmanban is, 1000 Ft alatt. Vagy IKEA-ban. 1-2ezer ft.
2013. júl. 4. 11:54
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Böngéssz neten! Találni fogsz árakat. Vagy állj fel, és menj el a rossmannba, dm-be és nézd meg magad!
2013. júl. 4. 11:56
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindenkinek! :))
2013. júl. 4. 12:01
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

14 évesen, először csak szemceruzát használtam, korrektort, kb. 16 éves korom óta használok alapozót, volt a fekete korszakom, akkor pandasminkem is volt. Miss Sportyval kezdtem, azóta áttértem a közép és felsőkategóriás termékekre, pl. Maybelline, Astor, Clinique, Estée Lauder... Neked még bőven elég az Essence, Miss Sporty vagy Catrice (bár MS nem túl jó). Ezeknek szemceruzái, alapozói, korrektorai, stb. kb. 1000 ft, Catrice egy árnyalatnyival drágább.

20L

2013. júl. 4. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.