Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti mikor kezdtetek el sminkelni?

Ti mikor kezdtetek el sminkelni?

Figyelt kérdés

Eleinte hogyan sminkeltetek, és most hogyan? Milyen tanácsotok, vagy tapasztalatotok van sminkeléssel kapcsolatban?

a válaszokat előre köszönöm :)

2013. jún. 21. 23:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

13évesen csak szempillaspirált. 14évesen szemceruza és szempilla spirál.

Most is ugyan ez,csak párosult hozzá néha az alapozó és korrektor a börhibák,egyéb miatt.

Máshogyan nem sminkelek,akárhova megyek igy sminekelek 16L

Nem is akarok többet rákenni az arcomra...

2013. jún. 21. 23:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Hatodikos koromban kezdtem. Kis korrektor, aztán ennyi. Hetedik óta alapozo , korrektor, puder, spiral, neha szemcerka tus. De ezek ilyen minimális mennyiségben. Szval semmi nagy cucc, de annyi a bőrhibám, h muszáj elfednem valamivel. Most 8adikos vagyok, most hozzájött még a rúzs, halvány rózsaszín :D
2013. jún. 21. 23:33
 3/13 anonim ***** válasza:

14-15 évesen, eddig is a lustaságom állt az útba csak :D

Eleinte csak szempillaspirál, meg korrektor, ha kell, mostanában a vízvonalam húzom ki szemceruzával pluszba.

A legjobb tanács: Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Nézz a youtube-on sminkelős videókat esetleg, és a lényeg, hogy soha ne ess túlzásba. Az én módszerem az, hogy ha nem mutatnám meg anyukámnak, akkor nem megyek ki benne, mondju kez attól függ, milyen hatást akarsz elérni, és hogy ítélkedzi kanyukád a sminkelésről :D

Sok sikert! :)

15/L

2013. jún. 21. 23:38
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
14 évesen próbáltam ki a szempillaspirált , már előtte a a barátnőmmel játszottunk ,sminkelgettük egymást , elég gagyin vissza gondolva:D majd jött az alapozó , csak azt használtam és szép lassan a tus, szájfények , rúzs mikor mihez van kedvem. Az elején még sokszor hibáztam pl: nem a megfelelő színű alapozót vettem meg.Most már ügyesebb vagyok sokkal és tényleg a gyakorolni kell ki kell tapasztalni mi az ami jól áll...Tanács : hogy a youtobon válasz egy sminkes gurut akihez hasonlítasz és próbáld el lesni tőle a sminkeket , később már magadtól is menni fog. Meg az alapozó az tényleg nagyon fontos , hogy a megfelelő színt válaszd és ne rakj belőle 10 kg-t, ráépíted az egész sminked.Szerintem hétköznap nagyon jól tud mutatni egy tus vonal ,vagy füstös barna smink. Amit soha: kitetovált szemöldök/nagyon vékony/erősen meghúzott/túl vastag. Szemfestéket feltenni a szemöldökig pláne a kéket, pinket, amikor ilyet látok mindig röhögnöm kell.Pirosítóval is vigyázni kell ne ,hogy túl sok legyen azt is a bőrszínhez-szemszínhez kell választani és nem kell mosolyogni ,amikor felteszed , az baromság.Kevesebb néha több vagy a szemed emeld ki vagy a szád , együtt a kettő túl sminkelt hatást vált ki.Mindenkinek más a jó tényleg ki kell tapasztalni. :)
2013. jún. 22. 00:43
 5/13 anonim ***** válasza:

12-13...akkor még csak szemfesték...

Most meg már spirál, ceruza, tus, korrektor

2013. jún. 22. 01:25
 6/13 anonim ***** válasza:

13 évesen: alapozó

14 évesen: + spirál, szemceruza

15 évesen: + szájfény

16 évesen kezdem el érdeklődni a szemhéjpúderek, rúzsok iránt, akkor nagyon sminkbzi voltam, sokat is sminkeltem, nem is megfelelően (hétköznapra is használtam mindent, túl sok volt és nem illő). Ez volt a lázadó időszakom, de 17 éves korom végére kinőttem, azóta megint minimalista vonalon mozgok.

Most így néz ki nálam egy átlagos smink: BB krém, spirál, szemöldökceruza, esetleg szemceruza a felső pillasorba, hogy dúsabbnak tűnjön. Persze alkalmakra használni szoktam tust, pirosítót és vagy szemhéjpúdert vagy rúzst, a kettőt együtt semmiképp.

21l

2013. jún. 22. 01:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Először csak szempillaspirált, úgy 15 évesen, aztán már 16 évesen szemceruzát is és alapozót, utána 18-19 körül már tust használtam. Most 21 évesen pedig mikor hogy van időm, ilyen melegben meg nem is sminkelem magam nagyon, csak szempillaspirált dobok fel.
2013. jún. 22. 08:33
 8/13 anonim ***** válasza:

16 évesen szemceruza, alapozó, szempillaspirál.

Most 18 évesen szemhéjtus, szempillaspirál, alapozó, barna szemhéjpúder., nude rúzs.

2013. jún. 22. 14:50
 9/13 anonim ***** válasza:

14 évesen (de csak suli-buliba): szemceruza, spirál, szemhéjpúder, sötét rúzs

Most 23 vagyok: és semmi.

2013. jún. 22. 15:53
 10/13 anonim ***** válasza:
17 éves vagyok,pár hónapja kezdtem sminkelni magam.Először csak szemceruzát használtam meg korrektort,ha kellett.Most már szemhéjpúdert is használok.
2013. jún. 22. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!