Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti mikor kezdtetek el sminkelni?

Ti mikor kezdtetek el sminkelni?

Figyelt kérdés

Eleinte hogyan sminkeltetek, és most hogyan? Milyen tanácsotok, vagy tapasztalatotok van sminkeléssel kapcsolatban?

a válaszokat előre köszönöm :)

2013. jún. 21. 23:21
1 2
 11/13 anonim válasza:
hát én 12 vagyok,és én is sminkelem magam suliba,vagy ha elmegyek itthonról,de van amikro hétvégén is ha jönnek vendégek vagy annyira borzasztóan nézek ki.Általában mindenhová korrektor,púder,rúzs,néha néha bronzosító és szempillaspirál.de nyáron ugyan úgy az alap korrektor-púder,csak színes szemceruzával kihúzom a szemem,és nagyon szép,igazi nyári hangulata lesz :) én ezt tanácsolom neked nyárra,mert tényleg nagyon kis egyszerű de mégis szép.viszont ne vidd túlzásba,mert a vastag sminkráteg alatt ebbe a hatalmas kánikulába csak még jobban meleged lesz,és eleve le is folyik,elkenődik,sok vele a gond :) remélme tudtam segíteni ;))
2013. jún. 22. 21:55
 12/13 anonim ***** válasza:
15 évesen, amikor a barátnőim kisminkeltek, undorodtam tőle, hogy ez tök figyelemfelkeltő. Aztán rábeszéltek, hogy jól áll, ekkor elkezdtem szempillaspirált és alapozót használni, majd 16 évesen szemceruzát is, 17 éves koromtól ceruza helyett tus, + pirosító (bulikba + szemhéjpúder). 19/L
2013. jún. 28. 15:15
 13/13 anonim ***** válasza:

12 évesen=halvány szájfény

13 évesen=szájfény és átlátszó szemspirál amivel ugye hosszabb lett

14 évesen=alapozó szájféy szemspirál

15-16 szemceruza alkalmakre tus és a szokásos szájfény szemspirál alapozó. 17-től csak rózsaszín rúzs és tus

2013. aug. 7. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!