Ti mikor kezdtétek el sminkelni magatokat? És hogyan mondtátok meg az anyukátoknak hogy sminkelni szeretnétek magatokat? 12/L
Én nem szóltam neki, 14 éves voltam amikor először sminkeltem magam, akkor is csak iskolai bulira, de aztán valahogy megszoktam és úgy jártam iskolába is. Anyukám aztán észrevette persze, mondta hogy jól áll szóval semmi galiba nem volt belőle.
Viszont szerintem még 12 évesen még a nem feltűnő is korai :)
én 13 éves koromba, de csak szájfény, szemspirál, és alapozó a pattikra (nagyon ki szoktak vörösödni)
Szerintem ebben a korban a komoly smink még korai.
16 voltam.
Sehogy, elkezdtem a beleegyezése nélkül.
10 evvel idosebb a noverem..igy anno parszor karacsonykor kisminkelt...meg rajartam a dolgaira annak odejen...aztan eloszor szajfenyt hasznaltam csak..de azt is ritkan....talan kozepsuli 2.ba kezdtem el sminkelni. A szemem kihuztam meg kis alapozo es ennyi.
Mara meg a smink bolondja lettem.
21/L
Nekem anyukám vett szemhéjpúdert, púdert, szempillaspirált, szemceruzát, mielőtt a 8.-as tablófotózás volt, 14 éves koromban. Nem nagyon akartam használni, csak ritka alkalmakkor kentem fel belőlük. Gimiben is főleg csak korrektorból és szemceruzából állt a sminkelés nekem. A főiskolán már alapozót, szájfényt, szemcerkát, spirált használtam, és kb. 1-1,5 éve (21-22 éves koromtól) használok úgy kompletten szinte mindent, a tust leszámítva.
Szerintem még ráérsz ilyenekkel terhelni a bőröd, a te korodban elég egy szolid szájfény és max. egy kis szemceruza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!