Ti mikor kezdtétek el sminkelni magatokat? És hogyan mondtátok meg az anyukátoknak hogy sminkelni szeretnétek magatokat? 12/L
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 20:18
11/13 anonim válasza:
Olyan 13 éves voltam. Eleinte az ő sminkcuccait csórtam (rengeteg féle sminkje volt, amit már nem használt, így kiválogattam ami nekem kell és odaadta.) Aztán már vettem magamnak, és ennyi. :)
12/13 anonim válasza:
Lazán.Nem fog megenni.Az anyukád is tudja,hogy lassan elkéred a dolgait,hogy magadon is kipróbáld :]
13/13 anonim válasza:
Engedi?? Én 12 vagyok és csak spirált, alapozót és szájfényt használok. Amúgy én nem szóltam neki semmit, néha észrevette(nem nagyon örült neki) de szerintem most már beletörődött!! Sztem ha amúgy megengedi akkor nyugodtan mond el neki, ha nem akkor csak halványan csináld úgy nem veszi észre. Remélem tudtam segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!