Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kezdjem el magam...

Hogyan kezdjem el magam sminkelni?

Figyelt kérdés

Még soha nem festettem ki magam, de el szeretném kezdeni. Az alapozókat nem szeretem, nem szeretnék használni. Az hogy nézne ki, ha csak szempillaspirált használnék? Milyen márkájút vegyek? Mit használjak még? Nem akarom magam erősen festeni, és nincs túl sok kézügyességem. Előre is köszi. :D

16/L

2012. júl. 12. 00:36
 1/4 anonim válasza:
Az sem ronda, ha csak szempillaspirált használsz. Én például, most a nyári időszakban szempillaspirált szoktam és kihúzom a szememet, de nem alul, hanem felül, de erre több lehetőséged is lehet. Akár szemhéjtussal vagy vannak szemhéjpúderek. Én személyszerint szemhéjpúderrel szoktam. Ha gondolod holnap megcsinálom, azaz ma és lefányképezem neked. :) Amúgy én alverde-s termékeket szoktam használni, lehet, hogy kicsit drágák, de természetes anyagokból vannak, azaz ha neked érzékeny szemed van akkor nem fogva irritálni a festék! :)
2012. júl. 12. 02:04
 2/4 anonim válasza:
ja és 19/L! :)
2012. júl. 12. 02:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2012. júl. 12. 09:23
 4/4 szilviaaaaaa válasza:
én is így kezdtem :). tényleg semmi kézügyességem nem volt.. de belejöttem, most már bármit meg tudok csinálni sminkben. utcán is megszokták jegyezni, hogy szép :). amúgy a szempillaspirál nagyon fel tudja dobni az arcot. az én kedvencem: LORÉAL Extra-Volume Collagene fekete szempillaspirál. egyébként a jó minőségű alapozó hidratálja a bőrt, kedvencem uborkás olyaan jól felfrissülök tőle hihi:). soksikert :D.
2012. júl. 18. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!