Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti szerettek sminkelni, vagy...

Ti szerettek sminkelni, vagy csak agy elvégzendő rutinfeladatnak tartjátok, amit meg kell csinálni?

Figyelt kérdés

A barátnőimmel beszélgettünk, és ők azt mondták, hogy nem szeretnek sminkelni, meg szépítkezni csak úgy gyorsan megcsinálják, hogy meglegyen. De én meg pl. imádom, hogy leülök a tükör elé, kócosan, elnyűtten, sebekkel az arcomon, szemüvegben. Mire végzek, meg teljesen más csaj van a tükörben, szép bőr, kontaklencse, kipihent arc. Imádom, ahogy kivirulok a saját kezeim között. De így vagyok az öltözködéssel is.

Ti hogy vagytok vele, szeretitek, vagy csak csináljátok?

2012. júl. 18. 12:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
igen, szeretek sminkelni, minden nap máshogy festem ki magam, kísérletezni is szoktam, és nézni a sminkeket a filmekben, újságokban. Alapozót, korrektort, púdert rutinból teszem fel, de a szememet szeretem festeni mindenféle színűre. És igazából sminkben érzem jól magam még itthon is.
2012. júl. 18. 12:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek sminkelni. Szeretek sminkeket venni, majd elszórakozni velük a tükör előtt, a magazinokban is a sminkes cikkek a kedvenceim. Rengeteg sminkcuccom is van. Én afféle hobbinak tekintem, sok ilyen videót nézek, kísérletezgetek a szabadidőmben.
2012. júl. 18. 12:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Sminkelni nem szeretek, de a végeredménytől túlteng bennem a magabiztosság és az önelégültség :)
2012. júl. 18. 14:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Én csak akkor ha jó kedvem és időm is van :) De majd ráállok a rendszeres sminkelésre, mert ha itthon unalomból próbálgatok, nagyon jól szoktak sikerülni. Csak lusta vagyok :D
2012. júl. 18. 14:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Én imádok. Ez már nálam egyfajta szenvedéllyé nőtte ki magát. Elárasztanak a smink cuccok és mindig alig várom,hogy használhassam őket. Szerintem szebb is a végeredmény akkor,ha élvezetből csinálod és nem kötelességből.
2012. júl. 18. 15:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát néha igen. De van hogy csak úgy megcsinálom és nem érdekel :D
2012. júl. 18. 18:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ugyanez van, mint nálad. Imádok sminkelni és mindent, ami sminkkel kapcsolatos. Csomó sminkcuccom van (paletták, ezernyi ecset, alapozók stb.), amit az évek során gyűjtöttem össze, ez az egyik hobbim, ezért is szeretek erre költeni, ill. időt áldozni. Én is sokat szoktam kísérletezgetni. Egyedül azt nem szeretem, amikor le kell mosni a "művem". :D (20L)
2012. júl. 18. 23:10
 8/10 anonim válasza:
En rendszeresen sminkelem magam, es sose unom meg :) de ugyanigy vagyok az oltozkodessel , masok is sokszor kernek tolem tanacsot :-)
2012. júl. 19. 13:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi klassz csajt egy helyen.:)

Mintha magamat olvasnam. A 2. hozzaszoloval nagyon tudok azonosulni. Enbis ezt tudnam leirni.

Imadok sminkelni..bar a szemhejpuderezesbe bena vok, de az alap dolgok is elvezet szamomra.

Imadok blogokat okvasni..kremmaniat...akkor youtube videokat. Es persze drogeriakat jarni.

Mindenem a ruzs! Imadom a ruzsokat! Borzaszto egy gyujtoje vagyok. :)

Tehat en is ilyen vagyok. Nem is ertem, h vki h nem sminkeli magat vagy h nem erdekli. Pedig olyan jo szepnek lenni. Persze smink nelkul is sokan szepek..en se tartom magam csunyanak...de hat na...:) azert meg is tobb az ember onbizalma ugy.:))

2012. júl. 30. 22:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretnék sminkelni, sminkeket is tervezek. Rajzolok egy szemet, és utána kifestem. Ha kíváncsiak vagytok, linkelhetek pár képet. De sajnos anyám nem engedi, hogy sminkeljem magam. :(
2012. aug. 5. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!