Ti mikor kezdtétek el magatokat sminkelni?
Én most kezdtem el el 20 évesen.
Ez elég későinek számíz manapság, de eddig nem érdekelt a dolog. Múlt héten költöttünk 13.000 Ft-ot sminkcuccra. Az AVON-ból rendültük őket.
Nekem anyum se sminkeli magát szóval, nem nagyon tud tanácsot adni mit hogyan kell.
13 évesen már voltam sminkelve(esküvő miatt, de csak halvány egyszerű volt) utána legközelebb a ballagásomra sminkeltem ki magam. 15 évesen megint nem volt rá igényem, utána 16-tól kezdem magam rendszeresen sminkelni.
szoktam mostanság videókat is nézni, de többnyire magamtól gyakoroltam be a mozdulatokat. 21L
13 évesen már sminkelgettem magam, de 14 évesen kezdtem el rendszeresen.
Anyut nem kérdeztem meg, de észrevette. :)
És megengedte.
Szépen sminkeltem, igényesen, natúran és enyhén. Ahogy most is. :) 17/l
14 évesen kezdtem, korrektort és szempillaspirált. Anyu akkor még nem akarta engedni, de én akkoris sminkeltem, és egy idő után beletörődött. :) 15 évesen alapozót, púdert, szemhéjtust és szempillaspirált használtam, ekkor már nem volt ellene kifogása. A mai napig az utóbbi sminkcuccokat használom. :)
18/L
Még 13-14 évesen sminkeltem mindig a sulidiszkóba, aztán gimiben leszoktam róla és azóta sem sminkelek soha.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!