Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti mikor kezdtétek el magatoka...

Ti mikor kezdtétek el magatokat sminkelni?

Figyelt kérdés
És anyukádat megkérdezted vagy nem??

2013. jún. 11. 19:00
 1/9 anonim válasza:

Én most kezdtem el el 20 évesen.

Ez elég későinek számíz manapság, de eddig nem érdekelt a dolog. Múlt héten költöttünk 13.000 Ft-ot sminkcuccra. Az AVON-ból rendültük őket.

Nekem anyum se sminkeli magát szóval, nem nagyon tud tanácsot adni mit hogyan kell.

2013. jún. 11. 19:03
 2/9 anonim ***** válasza:

13 évesen már voltam sminkelve(esküvő miatt, de csak halvány egyszerű volt) utána legközelebb a ballagásomra sminkeltem ki magam. 15 évesen megint nem volt rá igényem, utána 16-tól kezdem magam rendszeresen sminkelni.

szoktam mostanság videókat is nézni, de többnyire magamtól gyakoroltam be a mozdulatokat. 21L

2013. jún. 11. 19:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak alkalmakra sminkelem magam, ha jól emlékszem 17-18 éves korom óta. Szeretek sminkelni, de hétköznapokra nem tudnám elképzelni. Nem hiszem, hogy megkérdeztem anyát.
2013. jún. 11. 19:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat és szerintetek mikor érdemes elkezdeni sminkelni??
2013. jún. 11. 19:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 13 évesen sminkeltem először családi összejövetelekre. Akkor tesóm szempillaspirálját használtam, meg a saját szájfényemet. 14 évesen, a nővérem, majd a saját ballagásomon, már használtam egy kis korrektort a bőrhibákra és egy kis barna szemhéjpúdert is, a szempillaspirál és a szájfény mellé. Rendszeresen 15 évesen kezdtem el sminkelni magam, de napi szinten korrektornál, szempillaspirálnál és szájfénynél többet nem használtam.
2013. jún. 11. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:

13 évesen már sminkelgettem magam, de 14 évesen kezdtem el rendszeresen.

Anyut nem kérdeztem meg, de észrevette. :)

És megengedte.

Szépen sminkeltem, igényesen, natúran és enyhén. Ahogy most is. :) 17/l

2013. jún. 11. 23:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen kezdtem, korrektort és szempillaspirált. Anyu akkor még nem akarta engedni, de én akkoris sminkeltem, és egy idő után beletörődött. :) 15 évesen alapozót, púdert, szemhéjtust és szempillaspirált használtam, ekkor már nem volt ellene kifogása. A mai napig az utóbbi sminkcuccokat használom. :)

18/L

2013. jún. 12. 16:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Nemrég kezdtem el,17 éves vagyok.De csak alkalmakra(évnyitó,ballagás,színház,vizsgák stb.)sminkelem magam.Szemceruzát és szemhéjpúdert használok.
2013. jún. 12. 17:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Még 13-14 évesen sminkeltem mindig a sulidiszkóba, aztán gimiben leszoktam róla és azóta sem sminkelek soha.

23/L

2013. jún. 12. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!