Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Emo vagyok, és 13 éves. (ne...

Emo vagyok, és 13 éves. (ne ítélj! ) A suliban nem lehet sminkelni, se körömlakkozni?!?

Figyelt kérdés

A ruháimmal eléggé kifejezem a stílusom, de egyéb ötlet, hogy hogyan? Néha szoktam csipkés kesztyűt hordani, meg rohadt sok kitűzővel csörögni órán (persze véletlenül) a tanáraim kész vannak tőlem :D

Szóval imóóók jelentkezzetek a jobbnál jobb 5letekkel. ;)

2013. ápr. 14. 22:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
majd kinövöd
2013. ápr. 14. 22:13
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
fesd be magad feketere!
2013. ápr. 14. 22:14
 3/19 anonim ***** válasza:
94%

esetleg fekte kontaktlencse?

19/F (emo)

2013. ápr. 14. 22:14
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem az EMO már tökre lejárt stílus... :D Nem bántásból de ez 2007-2008 divata volt ... Meg 13 évesen még nem hinném,hogy megtaláltad volna a stílusodat... Amúgy hordj sok kockás dolgot meg vasald ki a hajad és felül tupírozd kicsit fel... :D De ne olyanra mint egy madárfészek :)) L/17
2013. ápr. 14. 22:21
 5/19 A kérdező kommentje:
Én nem pózer vagyok, de mindegy. . .Nem érdekel, ha "kiment a divatból" Legyek p*csa, mert az a divat?? o_O
2013. ápr. 14. 22:29
 6/19 A kérdező kommentje:
Amúgy a ruha és a vasalt, tupír haj megvolt. Ezek még annyira nem bántják a tanárok szemét :P
2013. ápr. 14. 22:30
 7/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem mondtam,hogy p*csa legyél! Azt sem mondtam,hogy pózer vagy! :) Csak próbállak rávezetni,hogy az EMO stílus sem tart örökké és már most kezd kihalni..... :D Még egy ötlet: vegyél fel felemás dolgokat...pl.cipőfűző,fülbevaló (különböző színüek legyenek)
2013. ápr. 14. 22:53
 8/19 anonim ***** válasza:
96%

az emo abszolút nem a 2008as évek stílusa. kétezernyolcban Magyarországon nem emok kezdtek el szaporodni, hanem korcsok. lehet olvasgatni utána.

amúgy nem tudom, de ezen a "ne ítélj!" zárójeles részen felröhögtem:D

2013. ápr. 15. 00:29
 9/19 anonim ***** válasza:
43%
vagánykodunk, vagánykodunk, tanulni meg luxus?
2013. ápr. 15. 11:23
 10/19 anonim ***** válasza:
75%

Várd meg amíg gimnáziumba mész, ha még akkor is ezt tartod a stílusodnak, ki tudod majd fejezni. 13 évesen egyébként sem kell sminkelni, körömfestésre meg nem szólok be, 24/7 fekete a körmöm. Amilyen modelleket látni ebben a stílusban, azok 16 fölött vannak, sokszor felnőttek. Neked 13 évesen a sminkre van a legkisebb szükséged :D Attól hogy van egy stílusod, és ki is fejezed, ami nagyon helyes, próbáld a korodhoz hűen kifejezni, és ha tényleg nem csak egy átmeneti korszak, bőven lesz időd kiélni magad.

Én is vártam a hajfestéssel gimiig, és nem bántam meg, ha akkor szabad kezet kapok, mostanra nem lenne hajam :D

Persze ez csak az én tapasztalatom..

Sok sikert :D

2013. ápr. 15. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!