Emo vagyok, és 13 éves. (ne ítélj! ) A suliban nem lehet sminkelni, se körömlakkozni?!?
A ruháimmal eléggé kifejezem a stílusom, de egyéb ötlet, hogy hogyan? Néha szoktam csipkés kesztyűt hordani, meg rohadt sok kitűzővel csörögni órán (persze véletlenül) a tanáraim kész vannak tőlem :D
Szóval imóóók jelentkezzetek a jobbnál jobb 5letekkel. ;)
esetleg fekte kontaktlencse?
19/F (emo)
az emo abszolút nem a 2008as évek stílusa. kétezernyolcban Magyarországon nem emok kezdtek el szaporodni, hanem korcsok. lehet olvasgatni utána.
amúgy nem tudom, de ezen a "ne ítélj!" zárójeles részen felröhögtem:D
Várd meg amíg gimnáziumba mész, ha még akkor is ezt tartod a stílusodnak, ki tudod majd fejezni. 13 évesen egyébként sem kell sminkelni, körömfestésre meg nem szólok be, 24/7 fekete a körmöm. Amilyen modelleket látni ebben a stílusban, azok 16 fölött vannak, sokszor felnőttek. Neked 13 évesen a sminkre van a legkisebb szükséged :D Attól hogy van egy stílusod, és ki is fejezed, ami nagyon helyes, próbáld a korodhoz hűen kifejezni, és ha tényleg nem csak egy átmeneti korszak, bőven lesz időd kiélni magad.
Én is vártam a hajfestéssel gimiig, és nem bántam meg, ha akkor szabad kezet kapok, mostanra nem lenne hajam :D
Persze ez csak az én tapasztalatom..
Sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!