Hány éves kortól lehet sminkelni?
Figyelt kérdés
én szivem szerint sose tenném, csak nem értem azokat, akik már 12,13 évesen festik magukat2013. márc. 31. 13:53
1/5 anonim válasza:
ez nincs szigorúan korbhoz kötve. Ha Te nem akarod magad sminkelni soha ne tedd, sokan nem sminkelnek egyáltalán. Aki meg ige ott fontos hogy ne vigye túlzásba.
2/5 anonim válasza:
Mindenki akkor sminkel amikor akar. Nem is kell megértened más miért teszi, biztos van rá oka. Már felnőtt vagyok, de én is 13 évesen kezdtem, mert anélkül ronda voltam és mindenki csak csúfolt, a sminktől meg sokkal szebb lettem, jobban is éreztem magam sokkal.
3/5 anonim válasza:
Sok mindentől függ, az enyém ízlésétől, igényétől, adottságaitól. Van olyan, aki gyönyörű smink nélkül, alapozó nélkül is tökéletes a bőre. Másnap pedig pattanásos, vagy ritka a szempillája stb... Az összhatás a fontos. Sminkkel is lehet valaki természetes, viszont smink nélkül pedig tűnhet valaki nagyon igénytelennek is.
5/5 anonim válasza:
Azért a sminkelésnek is vannak fokozatai.
Korrektort már 13 évesen is nyugodtan lehet használni, hiszen ez esetben mindössze a hibák elfedése a cél.
Az egész arcot átváltoztató sminket csúnyán fogalmazva "vakolatot" semmilyen korban nem előnyös.
Én csak szempillaspirált használok, meg néha korrektort, ha épp van egy pattanásom.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!