Hogyan kezdjek el sminkelni? 15/L
Ha még csak most kezednél el sminkelni(ellenben a sok kis 12-13 éves csitrivel)akkor te igazán szép lehetsz!:)
Nos..szerintem minél kevesebb annál jobb!Úgy hiszem elég lenne csak egy kis szempillaspirál,mivel az idősebbek körében(17-18)kezd kimenni a divatból a sminkelés...legalábbis nálunk egyre kevesebb lány sminkeli magát..szval te se vidd túlzásba, egyszer úgyis ráébredsz, hogy fárasztó is minden este lemosogatni a sminket..:)
Remélem ha nem is túl sokat, de tudtam segíteni:)
17/L
15 évesen már bőven sminkelhetsz.
Én szemceruzával kezdtem anno. Szerintem az a legkönnyebb. Alul egy kis satír, esetleg felül is, szigorúan a szempillák tövéhez, de a szép vonalhoz gyakorlás is szükséges.
A termékeket neked kell kikísérletezni, gyakorlatilag mindenkinek más válik be. Személy szerint én bio/természetes sminkeket használok, mert iszonyat érzékeny a bőröm.
Akárhogy lehet sminkelni, fél szemmel és nyitott szemekkel egyaránt. De vannak dolgok amiknél jobb ha valahogy megoldod az adott szem behunyását, mert belemehet a szemedbe a smink - pl: a szemhéjpúdernél.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!