Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Emo vagyok, és 13 éves. (ne...

Emo vagyok, és 13 éves. (ne ítélj! ) A suliban nem lehet sminkelni, se körömlakkozni?!?

Figyelt kérdés

A ruháimmal eléggé kifejezem a stílusom, de egyéb ötlet, hogy hogyan? Néha szoktam csipkés kesztyűt hordani, meg rohadt sok kitűzővel csörögni órán (persze véletlenül) a tanáraim kész vannak tőlem :D

Szóval imóóók jelentkezzetek a jobbnál jobb 5letekkel. ;)

2013. ápr. 14. 22:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én emo vagyok és többet foglalkozok a tanulással mint a külsőmmel. Ha nem vagy pózer akkor neked is így kellene tenned.

De.. itt nem erről van szó, ezért adok pár tippet:

1.A régi farmernadrágjaidat amit már nem hordasz, átalakíthatod szakadt, vagány farmerokká, ugyanígy a pólókkal, és minden mással is.

2.Szerezz be kockás, szegecses öveket

3.Pesten a Headbanger-ben lehet szegecses cuccokat, láncokat, nyakörveket, csuklószorítókat és felvarrókat szerezni. Meg persze szegecses öveket is, de darabonként is veheted a szegecseket.

4.Sz*rd le a tanárokat, nyugodtan használj körömlakkot. Nálunk sem szabad és mégsem szólnak be. Ha nagyon zavarja őket, adnak körömlakklemosót:D

5.Még nincs szükséged sminkre. Majd ha gimnazista leszel. Max befesteted a szempilláidat feketére, és akkor meg is van az a hatás, mintha tus lenne rajtad.

6.Ha olyan középiskolába mész ahol engedik a hajfestést, extrémebb színekkel is ki tudod fejezni önmagad.

2013. ápr. 15. 15:19
 12/19 A kérdező kommentje:

10/11 és 11/11 köszi nektek! Ti értelmes emberek vagytok ;)

Ja és direkt azért írtam a zárójeleset, hogy legyen min röhögni :D A tanulással is sokat foglalkozom, de a külsőmre is szánok időt :3

2013. ápr. 15. 17:01
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Én is emo vagyok 14 éves. Sok láncos karkötőt hordok, nálunk selehet sminkelni meg körömlakkozni, így én nekem csak a ruhák maradtak:D
2013. ápr. 16. 14:50
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is emo vagyok:D a suliban nem lehet erősen sminkelni meg halálfejes cuccokban járni meg feketére festeni sem a körmöt sajna:( de hordj szögecses öveget, kockás cipő? :))) meg ienek de az a lényeg h légy önnmagad és azt vedd fel amiben jól érzed magad meg minden (persze csak úgy h az ne legyen szabálytalan) :)
2013. ápr. 16. 19:31
 15/19 walaakíí ***** válasza:
72%

Sziióó :D.én.is.emo.vaok.én.pl.szoktam.festeni..a.körmöm.és.a.szememet.iss.és.nekem.nem.szólnaak.

am.meg.a.viselkedéés.is.száámíít.

vaagy.a.hajaadaat..esetleeg.festetnii?:D

2013. ápr. 18. 15:04
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

13/F

Tudom, hogy itt nem kérdezni kéne, de nem értelek titeket. Mi vezérel titeket ilyen cuccok hordására, mit akartok kifejezni ezzel a beteges darkossággal?

2013. ápr. 23. 23:17
 17/19 anonim válasza:
62%
helló csajok:D én is :D am niklo v ki...ez nem beteges én is imáddom az ilyeneket jó?! ugyh ha nem tetszik akk el lehet húzni ... 13/l
2013. máj. 25. 18:32
 18/19 anonim válasza:
6%

Cső figy én is emo vagyok ^^ Mondjuk az én sulimba lehet sminkelni meg körömlakk használata meg ilyesmi :DD

Én csak azt tudom mondani ,hogy a smink az annyira nem is fontos ebben a stílusban a körömlakk az jó színtelennek is az is "emos" :D Vagy ki játszhatod a tanáraidat ;)

2013. jún. 5. 20:23
 19/19 anonim ***** válasza:
93%
13 évesen milyen tragédia ért ,hogy Emós lettél.ugyan már röhej ez az egész stílus.3 4 év múlva gondolj vissza erre a korszakodra és te is nevetni fogsz
2015. jan. 16. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!