Emo vagyok, és 13 éves. (ne ítélj! ) A suliban nem lehet sminkelni, se körömlakkozni?!?
A ruháimmal eléggé kifejezem a stílusom, de egyéb ötlet, hogy hogyan? Néha szoktam csipkés kesztyűt hordani, meg rohadt sok kitűzővel csörögni órán (persze véletlenül) a tanáraim kész vannak tőlem :D
Szóval imóóók jelentkezzetek a jobbnál jobb 5letekkel. ;)
Én emo vagyok és többet foglalkozok a tanulással mint a külsőmmel. Ha nem vagy pózer akkor neked is így kellene tenned.
De.. itt nem erről van szó, ezért adok pár tippet:
1.A régi farmernadrágjaidat amit már nem hordasz, átalakíthatod szakadt, vagány farmerokká, ugyanígy a pólókkal, és minden mással is.
2.Szerezz be kockás, szegecses öveket
3.Pesten a Headbanger-ben lehet szegecses cuccokat, láncokat, nyakörveket, csuklószorítókat és felvarrókat szerezni. Meg persze szegecses öveket is, de darabonként is veheted a szegecseket.
4.Sz*rd le a tanárokat, nyugodtan használj körömlakkot. Nálunk sem szabad és mégsem szólnak be. Ha nagyon zavarja őket, adnak körömlakklemosót:D
5.Még nincs szükséged sminkre. Majd ha gimnazista leszel. Max befesteted a szempilláidat feketére, és akkor meg is van az a hatás, mintha tus lenne rajtad.
6.Ha olyan középiskolába mész ahol engedik a hajfestést, extrémebb színekkel is ki tudod fejezni önmagad.
10/11 és 11/11 köszi nektek! Ti értelmes emberek vagytok ;)
Ja és direkt azért írtam a zárójeleset, hogy legyen min röhögni :D A tanulással is sokat foglalkozom, de a külsőmre is szánok időt :3
Sziióó :D.én.is.emo.vaok.én.pl.szoktam.festeni..a.körmöm.és.a.szememet.iss.és.nekem.nem.szólnaak.
am.meg.a.viselkedéés.is.száámíít.
vaagy.a.hajaadaat..esetleeg.festetnii?:D
13/F
Tudom, hogy itt nem kérdezni kéne, de nem értelek titeket. Mi vezérel titeket ilyen cuccok hordására, mit akartok kifejezni ezzel a beteges darkossággal?
Cső figy én is emo vagyok ^^ Mondjuk az én sulimba lehet sminkelni meg körömlakk használata meg ilyesmi :DD
Én csak azt tudom mondani ,hogy a smink az annyira nem is fontos ebben a stílusban a körömlakk az jó színtelennek is az is "emos" :D Vagy ki játszhatod a tanáraidat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!