Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lány vagyok de nem szeretek...

Lány vagyok de nem szeretek sminkelni. Baj van velem?

Figyelt kérdés
Néhanapján magamra eröltetek egy kis szempillaspirált, de mást nemnagyon. A körömlakkot ki nem állhatom, zavar ha rajtam van. Nem tartom magam igénytelennek.Nem vagyok fiús lány, szeretek csinos és apolt lenni. A sminket viszont nyűgnek. Normális ez? Nem fognak ezért kevesebbnek gondolni a fiúk? 17/l

2013. ápr. 4. 08:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy van veled baj! Ne gondolj ilyet, ha ápolt vagy, akkor nem is biztos hogy szükséged lenne rá. Csak egy kitétel van, hogy az emberek "szépnek lássanak" és ez az, hogy mindig légy igényes! Máskülönben én már számtalan kérdést láttam itt különböző korú fiúktól, szinte segítségért kiáltva "sminktelen lányok hol vagytok?" címmel (persze ez csak átvitt értelemben, de a kérdéseik lényege ez volt.
2013. ápr. 4. 08:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy hozzám hasonló ember :D utálom, hogy a szemceruzára figyelni kell, nehogy elkenjem, ha dörzsölöm a szemem, ugyanez van kb. mindennel. Az alapozótól kiráz a hideg, néha egy kis színezős szőlőzsír. A körömlakkot kivételesen szeretem és ennyi :)
2013. ápr. 4. 08:46
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Nincs veled baj. :-D

Én rendszeresen sminkelek, nekem a lemosás nyűg, pont ezért van, hogy hetekig semmit nem teszek magamra, szerencsére enélkül is jól nézek ki. :-D

ez nem valami követelmény vagy törvény, hogy ha lány vagy sminkelned kell magad. :-D Ne csináld. Ennyi.

Csak olyat csinálj, amivel jól érzed magad. :-)

2013. ápr. 4. 09:29
 4/11 Serenity-cica ***** válasza:
68%
csatlakozom az elottem szolohoz, bar en imadok sminkelni. :-)
2013. ápr. 4. 09:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
17 éves vagy, nem 30, még nincs szükséged sminkre. Minden napra fölösleges szerintem, ha nem csúnya a bőröd. Én akkor kezdtem el festegetni magam, amikor dolgozni kezdtem, nem értem, minek már gyerekkorban sminkelni. Egy 17 évesnek pont elég a spirál, alkalomra mehet több.
2013. ápr. 4. 09:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Semmi gond, én is utálok, de olyan szinten, hogy ha valami alkalom van, oda sem sminkelek. Én így vagyok egyedi. Nekem eddig semmi hátrányom nem származott belőle. Majd sminkelek úgy 30 fölött, ha majd jönnek a ráncok...

Körömlakkot sem használok, csak feketét, de azt is ritkán. Gitározom és folyamatosan vágni, reszelni kell a körmömet, így nincs értelme lakkozni.

Az igényességhez ezek mind nem kellenek: legyen rendben a hajad, legyél tiszta te is és a ruhád is és kész.

2013. ápr. 4. 09:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy baj. Ha nem lenne problémás a bőröm, én sem sminkelnék. Nekem is csak nyűg, de sajnos időnként annyira ronda a bőröm a sok pattanás utáni folttól és piros gyulladástól, hogy ilyenkor még a szobámat sem hagyom el smink nélkül, mert legszívesebben sokszor elsírnám magam, ha tükörbe nézek. Mások is egyből megjegyzik, hogy hú de csúnya a bőröm, amikor épp rossz állapotban van és nincs rajtam smink. Néha szeretem magam szépen kifesteni, de ez nem sűrűn van, és inkább akkor, mikor nincs pattanásom. Mit meg nem adnék, hogy szép legyen a bőröm és smink nélkül is tudjam vállalni az arcom... De sajnos nálam az alapozó (nem az egész arcra, csak problémás területekre) létszükséglet. Ha meg alapozót rakok fel, akkor már a szem alá kis korrektort, hogy ne üssön el. Akkor meg már olyan vagyok, mint egy vízi hulla (fehér bőröm van sajnos, ezért is látszanak annyira a legkisebb bőrhibák is), úgyhogy kell egy kis spirál. Legtöbbször ennyi van rajtam. Bárcsak ennyi se kéne...

23/L

2013. ápr. 4. 11:31
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Egy fiú észre sem veszi, hogy most nincs rajtad smink vagy egy természetes sminked van, azt látja, hogy szép a bőröd. A túlsminkelést nem szeretik. A lényeg az, hogy te jól érezd magad a bőrödben, ez kívülre is kisugárzik. Ezek szerint nem vagy pattanásos, mert akkor biztos azon lennél 100%-ig, hogy valami sminkkel eltüntesd, mert az nem valami szép, és ápolatlan külsőt ad.
2013. ápr. 4. 12:09
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Személy szerint 25 éves kor alatt szükségtelennek tartom, a szerencsésebbeknek meg elég 30 fölött.De különösen irritáló, mikor 13-16 éves kislányokon 5 kg ˝nemesvakolat˝ virít...
2013. ápr. 5. 13:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj, még egészséges is. Én sajnos úgy vagyok ezzel mint az egyik előző, nélküle csúnya a bőröm.
2013. okt. 21. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!