Lány vagyok de nem szeretek sminkelni. Baj van velem?
Figyelt kérdés
Néhanapján magamra eröltetek egy kis szempillaspirált, de mást nemnagyon. A körömlakkot ki nem állhatom, zavar ha rajtam van. Nem tartom magam igénytelennek.Nem vagyok fiús lány, szeretek csinos és apolt lenni. A sminket viszont nyűgnek. Normális ez? Nem fognak ezért kevesebbnek gondolni a fiúk? 17/l2013. ápr. 4. 08:13
11/11 anonim válasza:
Én imádok sminkelni a kedvenc hobbim idő elfoglaltságom de nem tartom problémának ha más lányok rajtam kivül nem szeretik, biztos lenne olyan dolog amit meg te szeretsz és azt meg én nem szeretem.
Szubjektív ki mit szeret, amugy a smink nem az igényesség része mint a fogmosás,fürdés tisztálkodás hanem az már stílus kérdése, ki szeret pepecselni avagy sem.
Én szeretek, imádom a folyamatát már sokkal több türelmem van mint régen régen idegbetegen álltam a sminkhez mamár türelmes vagyok.
És szeretnék vele elérni valamit, de te ezt nyűgnek érzed annak is megvan az előnye ha nem sminkelsz pl rengeteg időt sporolsz meg készülödési időben és pénzt ugyanis a smink nem olcsó mulatság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!