Ti hány évesen kezdtetek el sminkelni? 14/L
14 évesen kezdtem sminkelni. Alapozót is használtam rövid ideig, de azt elhagytam végül. Szerencsére szép a bőröm, bőven elég egy könnyű krém és rá a pirosító, highlighter.
Az essence szerintem elég jó.
Amire kényes vagyok, az a spirál, és a pirosíító arra nem sajnálom a pénzt. A többi (ceruzák, szemhéjfestékek, szemöldökfestékek, ecsetek, ) bőven megfelel az essence. Sőt nem hogy csak megfelel, de meg is vagyok vele elégedve.
13. De csak fokozatosan. Először alapozó, korrektor, púder. (bár nem volt rá szükségem, azóta sem értem miért pont ezekkel kezdtem)
14 évesen kezdtem el ezek mellé szempillaspirált használni, alkalmakra jobban kisminkelni.
15 évesen + bronzosító, pirosító.
De hétköznapokra még most sem viszem túlzásba. Leheletnyi alapozó, minimális púder (csak fixálásra), szempillaspirál (na jó, ebből szeretek annyit feltenni, hogy műszempillának nézzen ki), rózsaszínes pirosító, fehér szemceruza. Mindig sietnem kell, kb 10 percbe nálam ennyi fér bele, szeretek precíz lenni, és nem úgy kinézni, mint valami idióta, aki tükör nélkül sminkelt. Ja, ha eszembe jut akkor teszek fel ajakbalzsamot, vagy szájfényt.
Hétvégén sminkelhetek ráérősebben, bár akkor sem viszem túlzásba. Általában alul/felül vízvonalon fekete szemceruza, vagy tusvonal. Szemhéjpúderekkel nem vagyok nagy barátságban.
Mint ahogy írták már, alsó/középkategóriás sminkeket Rossmannban, DM-ben kaphatsz, felsőkategóriásakat Douglasben. (itt ezek vannak, de van több is - nem tudom hol laksz)
Kezdetben bőven megteszi szerintem is az Essence, Catrice, és társai, úgyis egy csomószor el fogod rontani :D
Aztán pedig pénztárcádtól függően válthatsz.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!