Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Most akkor én is kezdjek el...

Most akkor én is kezdjek el sminkelni?

Figyelt kérdés
Most megyek 6. osztályba, és a legtöbb lány már szempilla spiráloz és szemceruzáz. Valaki tussal is kihúzza a szemét. Nem tudom hogy ilyenkor cink e hogy én nem sminkelem magam sehogy.Kezdjek el én sminkelni?
2013. aug. 26. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell elkezdened, vagy csak ha Te is szeretnéd. Én most megyek gimibe, eddig sohasem sminkeltem magamat, és most is csak szempilla spirálozni fogok, mert jobban szeretem a természetes külsőt.
2013. aug. 26. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem cink! Sőt, végre egy normális 12 éves lány. Rosszul vagyok attól ahogy fel tudnak öltözni. Ha szeretnéd sminkeld magad. Ha nem ne. Szerintem azért 12 évesen a tus meg szemceruza túlzás.

Én csak szemspirált használok:) azt is csak fél éve.

Ha nem szeretnél, ne sminkelj csak azért mert mások is.

14/L

2013. aug. 26. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 8. osztályos koromig nem sminkeltem, és soha nem néztek le érte, egyáltalán nem éreztem gáznak.
2013. aug. 26. 13:58
 4/6 anonim válasza:

En 14 eves vagyok es 2 eve szempillaspiralozok. Szerintem azt meg te is megengedheted magadnak, de azert a szemceruza az meg korai szerintem!

De masok kedveert nehogy minkelj, csak ha te is ugy erzed!

:)

2013. aug. 26. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Én csak próbálkoztam otthon 14 évesen. Tust egyetemista korom óta használok (most vagyok 23), szemceruzát kb 15 éves koromtól, de nem erősen. Szerintem 12 évesen bőven ráérsz sminkelni, max korrektor, ha van bőrhibád.
2013. aug. 26. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kezdj el csak azert sminkelni mert "mar mindenki azt csinalja". Ha szeretnel sminkelj, de ha nem ne. En 15 evesen kezdtem el sminkelni, de csak korrektor es spiral.az osztalyban mar tobben festett hajban, kihuzott szemben es mukoromben paradeztak, de a barati tarsasagom mindig is lenezte oket, es amikor eloszor megjelentem sminkben ram is kicsit furcsan neztek. De szeretnek, es ugy fogadnak el ahogy vagyok...Nekem sose volt onbizalmam es nem is tartom magam tul szepnek, azert kezdtem el sminkelni mert igy jobban erzem magam a boromben. : D
2013. aug. 26. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!