Lányok! Ti hány évesen kezdtétek el sminkelni magatokat? Az anyukátok mit mondott rá? Mit használtok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 11:32
1/13 anonim válasza:
12
szemceruzát
hát nem volt oda érte
2/13 anonim válasza:
17 évesen napi szinten. Alapozót és enyhén barna szemhéjpúdert, néha napján tust. 17 évesen már baromira nem érdekelte.
3/13 anonim válasza:
Nyolcadik elején, szemceruza, szempillapirál, kicsi szemhéjpúder (nagyon enyhe) anya megengedte,együtt vettük a dolgokat :-)
4/13 anonim válasza:
15 évesen
nem mondott rá semmit, szinte észre sem vette..
alapozó, szemöldökceruza, szemhéjfesték, szemceruza, szempillaspirál
5/13 anonim válasza:
13 évesen és anya segítettben ő tanította meg hogy hogy használjam a szemceruzát de azóta már tust is használok
6/13 anonim válasza:
15 évesen
Először nem örült neki de aztán hamar megszokta :)
alapozó, szemceruza, szempillaspirál, szájfény, szemhéjfesték néha
7/13 anonim válasza:
Hát én suliba fogom elkezdeni.
Szempillaspirál, korrektor, szájfény, vagy ajakápoló.
12/L
8/13 anonim válasza:
Én is nyolcadikba kezdtem el szemceruzát használni egy sima egyszerű olcsó kallosban vásárolt ceruzát használtam.
Nem szólt anya semmit, bár így visszanézve az akkori képeimet elég mókásan festettem ki magam :D
Szóval kérd ki más véleményét is :)
9/13 anonim válasza:
Alkalmanként, és otthoni szárnypróbálgatásként már kb. 12 évesen is sminkeltem az ő cuccaival. Suliba 14 évesen kezdtem el, mert addigra már úgy éreztem, ügyesebb a kezem. Ma, 20 évesen már profi szinten sminkelek, több tanfolyamot is elvégeztem, és imádom. A szüleim már 6 évesen is vettek nekem "gyerek sminkkészletet". Persze csak otthon használhattam. Ők vették meg nekem a kezdő sminkfelszerelésem később is. Mindig támogattak ebben. Apukám imádott kényeztetni, és nőnek nevelni. Édesanyám pedig szintén mindig szerette a sminket, ezért engem sem tiltott.
10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) mindenkit felpontoztam. én 12 éves vagyok, most kezdtem. csak amikor elmegyek itthonról, és majd suliban fogom magam sminkelni:)) csak szemceruza-szempillaspriál,alapozó vagy púder :)
2013. júl. 14. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!