Milyen fajta szempillaspirált használtok?
Figyelt kérdés
kipróbáltam már én is 2-3 félét,de összeragadt a szempillám,pedig minőségit használtam.:)2013. júl. 1. 15:55
1/5 anonim válasza:
ha van rá pénzed, akkor ysl (szinte bármelyik, de mondjuk noir radicale) sok mindent üt, vagy még a dior iconic és az armani eyes to kill nagyon jó.
egyébként L'Oreal telescopic tök jó vagy dícsérik a maybelline collossal-t is, de ezeket nem ismerem.
2/5 anonim válasza:
Nekem a Max Factor False Lash Effect és a Fusion a kedvencem. Már elég sok spirált elhasználtam az elmúlt kb. 10 évben mióta sminkelek, de ez a legjobb. Szépen szétválaszt, hosszabbít. Egy rétegben természetes hatást kelt inkább, 2 rétegben nekem totál mint a műszempilla olyan (mondjuk hozzátartozik az igazsághoz, hogy amúgy se rövidek vagy ritkák a szempilláim).
3/5 anonim válasza:
Loreal volume million lashes, mac studio fix lash,
4/5 anonim válasza:
Maybelline Volum' Express The Falsies Black Drama
Maybelline Great Lash Lots of Lashes
Alverde False Lashes
Gyakran nem is a spirállal van baj csak nem tudják megfelelően használni.
5/5 anonim válasza:
Essence I ♥ extreme (igaz, az Essence nem nagy márka).
Nekem ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!