Tudnátok nekem mondani valami jó fajta szempillaspirált aminek ilyen gumis spirál része mint az Avon Supershocknak?
Én most piszok olcsón vettem egy Lovely márkájú spirált, van többféle ilyen fésűs-gumis fejjel, nekem türkizkék van, és meglepően jó. Megvettem, mert tényleg valami 5-600 forint volt, de dobtam egy hátast a hatásától. Szerintem ennyiért megér egy próbát, nálam legalábbis elért olyan hatást, mint a kedvenc Astorom, sőt, a színe még feketébb is. :)
Ilyen: [link]
Én is egy lovely spirált ajánlanék. Nekem a curling pup up van meg, sárga a tubusa. Nagyon sok jót olvastam róla különböző blogokon és a krémmánián, gondoltam kipróbálom. Amikor megláttam az üzletben, kicsit elbizonytalanodtam, a tubus színe nem adott okot túl sok bizalomra, de végül megvettem, mert csak 500 Ft körül van.
Nagyon pozitívan csalódtam benne, az egyik legjobb szempillaspirál, amit eddig használtam. Szépen megemeli a szempillákat, egy kicsit dúsít és nem ragadnak össze tőle a szempillák. A múltkor itthoni kísérletezés során kipróbáltam extra sok rétegben is (4-5 réteg volt kb.) és még így sem ragadtak össze a szempilláim. :D
Szóval szerintem megéri megvenni, mert olcsó, mégis jó spirál. Egyetlen hátránya lehet, hogy nem hosszabbít, csak dúsít és megemel, de szerintem a hétköznapokra ez is elég. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!