arról hogy engedje, hogy sminkeljem magam :). igazából csak szempillaspirált használnék, meg mondjuk szemceruzát. ennyi. de ha használom, már idegeskedik, és mond egy ilyet: "ki van festve a szemed?" de olyan izé stílusban, hogy jajj....15L
Hozzá kell szoknia, szóval fesd ki nyugodtan, majd megbarátkozik a dologgal ha többször lát így, nem vagy már ovis kislány. Mondd hogy már mindenki sminkel ennyi idősen.
2013. febr. 28. 20:32
2/6 anonim válasza:
amikor először kifestettem magam 15 évesen akkor én anyukám is rácsodálkozott, hogy "kifestetted magad???" és olyan stílusban, hogy láttam, nagyon nem tetszik neki.
aztán elkezdtem rendszeresen festeni a szemem, és hozzá szokott ő is.
22L
2013. febr. 28. 20:36
3/6 anonim válasza:
hááát figyelj.. 15 vagy..:) simán itt van már az az idő hogy fesd magad.::) majd hozzászokik. meg a te dolgod hogy hogy nézel ki nem az övé.:) gondolom már középiskolás vagy vagy nyolcadikas... ilyenkor már tök nyugodtan lehet én máér kb 3 éve festem magam .:) 14/L
2013. febr. 28. 20:57
4/6 anonim válasza:
Majd hozzászokik :) ez nagyon minimális smink, de szerintem ennél több nem is kell :)
Én is csak ennyit használok,plusz szájfény néhanapján rúzs :)
Viszont csak akkor sminkelj ha tényleg szeretnél, ne a haverok nyomása miatt csináld :)pl --> "simán itt van már az az idő hogy fesd magad.::)"
17/l
2013. febr. 28. 21:35
5/6 anonim válasza:
úgyis minél jobban tiltja annál jobban fogod sminkelni magad még azért is. anya pont ezért nem szólt bele, amikor 13 évesen elkezdtem használni a szemceruzát. így visszagondolva már nem festeném ki magam úgy mint akkor, és örülök neki, hogy anya nem tiltotta, hanem hagyta nekem a döntés jogát:)
19/l
2013. febr. 28. 22:43
6/6 anonim válasza:
Én 14 voltam mikor először festettem, de nem csodálom, hogy leszidtak, mert nevetségesen nézhettem ki, gondolkozz el rajta, hogy jól csinálod-e amit csinálsz, amúgy tényleg hozzá fog szokni lassan, csak egyet ne tégy (ha megfogadsz egy tanácsot) SOSE büntesd anyukádat azzal, hogy ellenkezel, az mindig bajt okoz! Neked is! Ha ezt kikerülöd, akkor nem hiszem hogy gond lesz ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!