SEGÍTSETEK! Hogy győzzem meg anyukámat? 13/L
Lécci olvassátok el, tudom hogy hosszú :
már régóta pattis az arcom... mostanába nagyon is... anya mondta nyáron, hogy elvisz a bőrgyógyászához. hát nem vitt... barátnőmet anyukája a heim pál-ba vitte el, adtak krémet (még nyár elején) és azóta jobb lett neki egy picivel....anya szerdán akar elvinni... rá akarom beszélni a kozmetikusra, mert a krém is csak felületes, a kozmetikus is, csak az hosszabban "hat" meg mellette használnám persze a krémet is. nem is olyan drága 3000ft.... annyira el vagyok keseredve a bőröm miatt, barátnőm ( a szintén csúnya bőrű) mondja h szép vagyok meg minden csak.... csakhát a bőröm...
Segítsetek hogy beszélhetném rá???
13/L
a pénz nem gond.
mármint nem azon van a hangsúly.
hanem hogy nyomkod...
mindig mondta, hogy vesz ezt meg azt.... semmitse vett :'(
volt egy bőrradír amit otthon találtam, az segített, de elfogyott és nem hagyta hogy újat vegyek...
annyira el vagyok keseredve... :(
jó tudom, fizetés előtt vagyunk, de ki tud venni 3000ft-ot..
és nem vagyok követelőző, csak emiatt szégyellem magam, hogy csúnya a bőröm...
lécci ne írjatok olyanokat, hoogy persze az úgy megy, hogy kivesz 3000... demár 1 éve kérem, és nem tesz semmit... :'( most is sírok...
Nekem is körülbelül 13 éves korom óta ilyen az arcom...
Használtam mindenfélét... legjobban az OXY jött be.
link: [link]
aztán használtam Garnier pure active-ot... CSAK RONTOTT! már kezdett szép lenni a bőröm,elkezdtem használni,és újra csúnya lett.
Most márcsak 1-2 van. meg a mitesszerek....
el fog múlni! egyébként,akinek sok pattanása volt/van/lesz,annak öregedő korában nehezebben fog öregedni az arca.:) kevesebb ránca lesz mint bárki másnak.
kibírod!:)
kitartás
16/L
nekem is van alapozóm, keresztanyukámtól, használom, dehát szebb a smink nélküli bőr, arc... :(
köszi mindenkinek !! :)
nem tudom,hogy mennyire vészes a helyzet, de a brátnőm arca nagyon pattanásos volt..semmi sem használt neki..elmentek bőrgyógyászhoz, és felírt valami gyógyszert,amit pár hónapig kellett szednie, minden pattanás elmúlt :)
persze lehet,hogy ilyen korban ezt még nem lehet..
jó, vegyek én.
de először megpróbáltam kérni, hogy vegyen, azt mondta nem. utána elkértem a zsebpénzem és nem adta oda , mert tudta h erre költeném :( (ez régebben volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!