Lányok! Ti hány évesen kezdtetek el sminkelni, és hogy meg mivel?
Figyelt kérdés
Mármint elször szerintem mindenki alapozót használ meg ilyesmi. De hány évesen húztátok ki a szemeteket szemceruzával? Amúgy megkérdeztétek a szüleiteket, vagy csak látták, hogy reggel így mész és ennyi..?2013. nov. 2. 14:16
11/12 anonim válasza:
Hú, hát nekem már általánosban voltak sminkjeim, de csak szempillaspirál, szemceruza, meg ilyesmi, nem is használtam őket suliba csak néha "alkalomra", de fogalmam sincs mikor kezdtem :D Aztán 14-15 évesen is csak néha sminkeltem, akkor is szemceruza (inkább tus) és spirál, ennyi, meg néha korrektor a pattanásokra. Aztán 17 évesen kezdtem naponta sminkelni, akkor is tus, spirál, de minden reggel suli előtt. 18 évesen kezdtem színezett hidratálót, és most 19 évesen BB krémet, púdert használni. Alapozó sosem volt még talán az arcomon.
Nem szóltak semmit a szüleim, legalábbis nem rémlik semmi :D általánosban nem engedték volna, de nem is akartam, aztán már mindegy volt nekik.
12/12 anonim válasza:
14 évesen kezdtem el szempillaspirált és kevés tust használni. most 15 vagyok, és néha már szemhéjpúdert is :) korrektort mindig, alapozót akkor nagyon rossz a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!