Lányok ti mikor kezdtétek el sminkelni magatokat?
Figyelt kérdés
Hány éves korotokban? Szemspirál, szemceruza vagy mit használtatok?2014. okt. 31. 18:57
2/22 anonim válasza:
16 évesen és csak szemceruzát használtam.
3/22 anonim válasza:
Csak szempillaspirál és 14 évesen!
4/22 anonim válasza:
Spirál es ceruza, 15.szülinapom utan
5/22 anonim válasza:
18 évesen, szemhéjfesték, spirál, cerka, szájfény.
De engem későn kezdett érdekelni :D és akkor sem minden nap használtam, csak alkalmanként.
6/22 anonim válasza:
13 évesen használtam először korrektort, mert nagyon csúnya volt a bőröm, szerencsére ez azóta sokat javult.
A sminkem valami ilyesmi, mint amit ebben a videóban csinál a sminkes, bár én alapozót/bb krémet nem használok, és a szemhéjpúder is változó. http://www.youtube.com/watch?v=bIChcymFnCY
Alkalmakra én nagyon szeretek kísérletezni erősebb sminkekkel is.
7/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok: ezt a sminket kb 16-17 évesen kezdtem el hordani, azelőtt a max a korrektor volt.
8/22 anonim válasza:
13 évesen: alapozó, púder, szemcerka, szemhéj festék, spirál, rúzs/szájfény
9/22 anonim válasza:
13 évesen és csak szempillaspirált használtam.
10/22 anonim válasza:
Néha pl. ha színházba mentem már szerintem 13-14 évesen is kifestettem a szememet, de rendszeresen még még most sem sminkelek, csak néha. Hétköznap engem általában zavar ha ki vagyok sminkelve. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!