Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 kisgyerek mellett kötelességem kiszolgálni a férjem? Ti mennyire szolgaljatok ki a férjetek?
Én itthon vagyok ö dolgozik. Amiket megcsinálok neki:
-főzök
-mosok
-mosogatok
-elpakolom a ruháit
-kaját adok neki
-cigit töltök neki
-a ruháit összepakolom amit vinnie kell melozni
Lelkileg, idegileg és testileg kivagyok fáradva, főleg ugy hogy egyetlen egy kikapvsolodásom van az pedig a net
"Miért beszéltek pénzről?"
Mert láthatóan az anyagi gondok az egyik oka annak, hogy széthullik a családod.
"Mi közöd van hozzá hogy milyen házat veszek."
Nekünk semmi, de ismét: láthatóan a házfelújítás is hozzájárul ahhoz, hogy tönkremenjetek
"Legalább nem a szülőkön élősködünk mint egyesek"
Hát ez nagy eredmény. Ha a szülőkön "élősködnétek", legalább az orvoshoz el tudnál jutni vagy bárhova máshova, esetleg lenne életed. de ha neked ez jó, akkor ok, csak akkor ne panaszkodj.
Szerinted nem csinálom? Hm?
Nem jó, de muszáj volt. Az élet nem habostorta. Talán lesz majd jobb is. Majd ha nagyobbak lesznek a gyerekek, eljön a mi időnk is :) Csak ki kéne tartani. De meglesz, erős vagyok o.O
pedig az egyik legfontosabb a heti egy fix nap egyutt a ferjeddel.
Ha ez nincs meg akkor amire a haz kesz op masnal talalja majd meg a torodest es gyongedseget.Csak mert a ferfiak erre vagynak
Jo nagy bacasagot irtal...
Ha lenne ideje velem lenne nem massal. erted nagyokos? Masra azt gondolod lenne ideje? Hu de buta vagy
Pedig ez szokott tortenni ha elhanyagoljatok a hazassagot.
Egy ferfi talal idot mindig mindig hazon kivul ha szugsege van kedvessegre es torodesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!