Ti hogy oldjátok meg a szexet a párotokkal kicsi gyerek mellett?
A páromnak az előző házasságából van egy kislánya. Kéthetente hétvégén mindig nálunk van, és olyankor teljesen lefagyok, ha szexre kerülne köztünk a sor. Annyira aggódom, hogy a kislány benyit esetleg és meglát minket, vagy ha nem is nyit be, de meghall valamit. /Nem zárjuk se a gyerekszoba, se a hálószoba ajtaját, mert a kiscsajszi fél a sötéttől meg a "szörnyektől". :)/
A párom szerint túlparázom a dolgot. Mondjuk nem halunk bele, ha kéthetente 2-3 napig egyáltalán nem szexelünk vagy ilyesmi, csak a párom azt kérdezte, hogy "mi lesz akkor, ha közös gyerekünk lesz, akkor egyáltalán nem szexelünk majd a gyerek 12-13 éves koráig?". És ezen elgondolkoztam. Tényleg én lihegem túl a szex-témát?
2 hetente 2-3 napig nem szexelni nem gáz.
Azon parázni,hogy benyit,meghall,az gáz.
Zárni kell a ti ajtótokat,akkor szexelni amikor elaludt,nem visitva szexelni és nincs semmi.
5 éves a fiam, fél a sötétben. Megvárjuk míg elalszik, becsukom arra az időre az ajtaját, ha végeztünk, utána kinyitom. Annyira mélyen alszik, nem ébred fel. Kislámpa ég nála, úgyhogy sötét nincs.
Igen, szerintem kicsit túl liheged. :)
Miért nem zárjátok?
Késő este, ha alszik a gyerek, akkor fél órára be lehet zárkózni.
Kérdező (#6)
1. Anyuka nem tilthatja el, max a bíróság tilthatná - de ott meg - miután kiröhögték magukat - úgy dobnák vissza anyuka agybaját egy peren kívüli "kérésének sem ténybeli sem jogi alapja nincs" végzéssel, mint a szélvész.
2. Tényleg túlparázod, persze, az ember lehetőség szerint nem a gyerekei előtt éli a szexuális életét, de ha véletlenül meglátják/rányitnak/meghallják, akkor valójában a nagy semmi van - már egy normálisan nevelt gyereknél. Max kalkulálhatsz vele, hogy meg kell válaszolnod párszáz kérdését:))))
#7,
nyilván nem fogok hangosan üvöltözni szex közben, ha itt a gyerek. De azért előfordulhat, hogy azt hiszem, nem vagyunk hangosak, de mégis felébred rá. Ha neked megy totál csendben, egy nyikkanás nélkül, minden elismerésem a tiéd (vagy hát nem is tudom, mit mondjak), én sajnos (vagy nem sajnos) képtelen vagyok totál kussban szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!