Ti hogy oldjátok meg a szexet a párotokkal kicsi gyerek mellett?
A páromnak az előző házasságából van egy kislánya. Kéthetente hétvégén mindig nálunk van, és olyankor teljesen lefagyok, ha szexre kerülne köztünk a sor. Annyira aggódom, hogy a kislány benyit esetleg és meglát minket, vagy ha nem is nyit be, de meghall valamit. /Nem zárjuk se a gyerekszoba, se a hálószoba ajtaját, mert a kiscsajszi fél a sötéttől meg a "szörnyektől". :)/
A párom szerint túlparázom a dolgot. Mondjuk nem halunk bele, ha kéthetente 2-3 napig egyáltalán nem szexelünk vagy ilyesmi, csak a párom azt kérdezte, hogy "mi lesz akkor, ha közös gyerekünk lesz, akkor egyáltalán nem szexelünk majd a gyerek 12-13 éves koráig?". És ezen elgondolkoztam. Tényleg én lihegem túl a szex-témát?
Na azért #10 - es, egy 18 éves máshogy "működik", mint egy 5 éves kisgyerek. Egy 18 éves, sőt! Még egy annál is fiatalabb gyerek nem fog szólni arról, vagy élménybeszámolót tartani, hogy mit hallott az este. Elég kellemetlen erre felkelni.
A kérdező pedig nem úgy gondolta szerintem ezt a "nem tudok csendben szeretkezni" - dolgot, ahogy ti értitek. Legalábbis, ahogy látom, csak nekem jött le úgy a dolog, ahogy el is mondta. Mert nem csak két véglet van az ágyban, hogy vagy üvöltesz, mint a sakál, vagy egy hangot sem adsz ki. A kettő között is van egy harmadik kimenet .. .
1. Rakjatok a szobájába baby-ört, és ha nyöszörög, akkor van idő reagálni.
2. A szobaajtót be kell zárni, és ha végeztetek kinyitni.
3. Ami velünk is megtörtént. Kutyapóz, és a gyerrek valahogy odajött észrevétlen. (kicsi volt)
-Mitcsináltok?
-Vonatocskázunk fiam!
Kimentem vele pisilni, és ment vissza aludni.
A többieknek:
Van aki kívánja a szexet, napjában többször is.
Van aki élvezi, és nem szeretné kihagyni.
Van aki nem élvezi, és a legboldogabb ha kihygyhatja.
Van aki (nő) 40 évesen nem tudja mi az orgazmus.
Tehát nincs jogunk a másik felett pálcát törni.
F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!