Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy oldjátok meg a szexet...

Ti hogy oldjátok meg a szexet a párotokkal kicsi gyerek mellett?

Figyelt kérdés

A páromnak az előző házasságából van egy kislánya. Kéthetente hétvégén mindig nálunk van, és olyankor teljesen lefagyok, ha szexre kerülne köztünk a sor. Annyira aggódom, hogy a kislány benyit esetleg és meglát minket, vagy ha nem is nyit be, de meghall valamit. /Nem zárjuk se a gyerekszoba, se a hálószoba ajtaját, mert a kiscsajszi fél a sötéttől meg a "szörnyektől". :)/

A párom szerint túlparázom a dolgot. Mondjuk nem halunk bele, ha kéthetente 2-3 napig egyáltalán nem szexelünk vagy ilyesmi, csak a párom azt kérdezte, hogy "mi lesz akkor, ha közös gyerekünk lesz, akkor egyáltalán nem szexelünk majd a gyerek 12-13 éves koráig?". És ezen elgondolkoztam. Tényleg én lihegem túl a szex-témát?

#szex #gyerek #kisgyerek #szex gyerek mellett
2014. jan. 14. 14:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Na azért #10 - es, egy 18 éves máshogy "működik", mint egy 5 éves kisgyerek. Egy 18 éves, sőt! Még egy annál is fiatalabb gyerek nem fog szólni arról, vagy élménybeszámolót tartani, hogy mit hallott az este. Elég kellemetlen erre felkelni.

A kérdező pedig nem úgy gondolta szerintem ezt a "nem tudok csendben szeretkezni" - dolgot, ahogy ti értitek. Legalábbis, ahogy látom, csak nekem jött le úgy a dolog, ahogy el is mondta. Mert nem csak két véglet van az ágyban, hogy vagy üvöltesz, mint a sakál, vagy egy hangot sem adsz ki. A kettő között is van egy harmadik kimenet .. .

2014. jan. 14. 17:16
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlparázni a dolgot .. Nem feltétlenül kell önmegtartóztatónak sem lenni . Tényleg akkor kell összebújni mikor elaludt a gyerek,vagy pedig hajnalban .. Igaza van a párodnak,mi lesz ,ha közös gyereketek lesz ?! .. Nálunk is van gyerek ,aktív szexuális életet élünk ,(nem totál csendben)és mindig megoldottuk az összebújásokat ;-)
2014. jan. 14. 19:27
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Tessék bezárni a hálószoba ajtaját AKKOR. Előtte és utána pedig lehet nyitva.
2014. jan. 14. 19:44
 24/29 anonim ***** válasza:
15%
nem tartom jó ötletnek hogy be kell csukni vagy zárni az ajtót. nekem anno a szüleim sose csukták , be zárták be az ajtajukat , mondjuk én átjárkálós voltam. De mi van ha csöndben kel fel , vagy rosszat álmodik és nem halljátok hogy fölkel. ha az ajtót becsukjátok akkor meg pláne nem halljátok. Nem tartom jó ötletnek kizárni a gyereket csak ezért. Azt a pár napot kibírjátok szex nélkül.
2014. jan. 14. 20:11
 25/29 anonim ***** válasza:
70%
Mániás, ha a gyerek be akar jönni, úgyis jelzi az ajtón.... De inkább egyáltalán ne legyen tanúja bizonyos jeleneteknek.
2014. jan. 14. 20:13
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk még kicsi a gyerek, de ha valami baja van, akkor eszébe sincs átjönni. Inkább üvölt, hogy én menjek át hozzá. :) Próbáld meg Te is megkérni, hogy ha valami baja van esetleg, akkor csak szóljon át és Te már mész is.
2014. jan. 14. 20:47
 27/29 anonim ***** válasza:
Azért ezt az ajtó bezárás-kinyitást ne úgy képzeld el, hogy szex után egyből pattanok fel, és kinyitom az ajtót. :)
2014. jan. 15. 13:10
 28/29 anonim ***** válasza:
#27, mágneszár távirányítóval az ágy karfájába applikálva:)))
2014. jan. 15. 13:33
 29/29 anonim ***** válasza:

1. Rakjatok a szobájába baby-ört, és ha nyöszörög, akkor van idő reagálni.

2. A szobaajtót be kell zárni, és ha végeztetek kinyitni.

3. Ami velünk is megtörtént. Kutyapóz, és a gyerrek valahogy odajött észrevétlen. (kicsi volt)

-Mitcsináltok?

-Vonatocskázunk fiam!

Kimentem vele pisilni, és ment vissza aludni.

A többieknek:

Van aki kívánja a szexet, napjában többször is.

Van aki élvezi, és nem szeretné kihagyni.

Van aki nem élvezi, és a legboldogabb ha kihygyhatja.

Van aki (nő) 40 évesen nem tudja mi az orgazmus.

Tehát nincs jogunk a másik felett pálcát törni.

F/60

2019. febr. 11. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!