Ti hogy oldjátok meg a szexet a párotokkal kicsi gyerek mellett?
A páromnak az előző házasságából van egy kislánya. Kéthetente hétvégén mindig nálunk van, és olyankor teljesen lefagyok, ha szexre kerülne köztünk a sor. Annyira aggódom, hogy a kislány benyit esetleg és meglát minket, vagy ha nem is nyit be, de meghall valamit. /Nem zárjuk se a gyerekszoba, se a hálószoba ajtaját, mert a kiscsajszi fél a sötéttől meg a "szörnyektől". :)/
A párom szerint túlparázom a dolgot. Mondjuk nem halunk bele, ha kéthetente 2-3 napig egyáltalán nem szexelünk vagy ilyesmi, csak a párom azt kérdezte, hogy "mi lesz akkor, ha közös gyerekünk lesz, akkor egyáltalán nem szexelünk majd a gyerek 12-13 éves koráig?". És ezen elgondolkoztam. Tényleg én lihegem túl a szex-témát?
azért ez a becsukom az ajtót, szex, felkelek és kinyitom kicsit olyan romantikátlan, hogy ne mondjam, illúzióromboló... kb olyan, mint hogy a pasi szex után rágyújt, elfordul és alszik )vagy hazamegy a feleségéhez, ahogy a vicc mondja) :)))
Nem tudom, én oylankor összebújni szeretek utána, ez a várj, gyorsan kinyitom az ajót nekem fura. de tény, a lányom nem járkált át, könnyen beszélek.
Van egy 3 éves, ovis kisfiúnk.
Amikor elalszik, akkor szoktunk együtt lenni. Vagy ha éppen nincs itthon, mert esetleg nagyszülő valahová elvitte magával. Vagy reggel, amikor még nem ébred fel, bár ez a ritkább.
Kitapasztaltuk már, hogy mikor alszik el úgy, hogy már mélyebben alszik, tehát nem ébred fel biztosan és így nyugodtan együtt tudunk lenni.
Nem kell ezt túlparázni, a szexnek nincs ott vége, hogy az embernek van egy gyereke.:)
Megvárjuk, amíg elalszik. Azt meg meghalljuk, ha jön, és van időnk szétrebbenni.
Ha csak a saját ajtótokat csukjátok be, az is lehet megoldás, azt ő az ágyából úgyse látja, nem?
Köszönöm mindenkinek. :)
Kedves #10, nem igazán értem, miért vagyok kulturálatlan attól, mert élvezem a szexet, és nem feltétlenül sikerül egyetlen nyikkanás nélkül kibírnom azt a 40-50 percet. Szíves elnézésedet kérem, amiért nem vagyok egy frigid pi.csa, de ettől még cseppet sem érzem úgy, hogy szégyellnem kéne magam, illetve azt sem gondolom, hogy nem tudok "kulturáltan viselkedni". Ellenben a te hozzászólásod stílusa arról árulkodik, hogy te bizony nagyon a sor végén állhattál, amikor az empátiát és az intelligenciát osztogatták. :) A szexuális életeteket meg nem tisztem minősíteni, de ez alapján a komment alapján megvan róla a véleményem.
Lehet csendben is élvezni a szexet, kérdező. :D
A párommal egy ideig a szüleinél laktunk és elég érdekes lett volna a helyzet, ha hajnali 1-kor az én üvöltésemre ébrednek. :D
Én speciel nem éreztem amiatt frigid p*csának, mert nem ordibáltam fel a fél várost. :D
Az "üvöltözős" szexet pedig megoldottuk úgy, hogy időnként elmentünk nyáron pl. kempingezni.
A kérdésedre a válasz: vagy kibírjátok azt az 1-2 napot szex nélkül, vagy becsukjátok az ajtót. Ennyi.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!