Kisgyerek és család mellett vállalnátok 12 órás munkát?
Na hát ez az, hogy nem tudom mennyi a fizetés. Ugye elkezdte mondani hogy a fizetés...és megcsörrent a telefonja. Akkor azt mondta hogy elnézést, telefonált kicsit, és aztán meg annyit mondott hogy ez a munkavégzésemtől függ majd. Jó, nyilván hülye voltam hogy nem kérdeztem meg konkrétan hogy mennyit adnak, de hosszú idő óta először hívtak be, és már ez is nagy dolog volt nem akartam egyből erre rátérni.
Meg inkább azzal lenne gondom ha el kell vinni a gyereket orvoshoz, vagy egyéb más dolgok közbe jönnek.
Én vállaltam,és dolgoztam 12 órát sőt sokszor 14 órát is.
Nem nagy dolog,és meg lehet oldani család,gyerek mellett.(nekem a fiam 4 éves volt) Orvoshoz sem viszed minden nap,és ha mégis el kell vinni,akkor az pont olyan nap amikor megoldható,hogy elengedjenek.
A fizetést meg mindenképpen meg kellett volna kérdezned.én mindenesetre mielőtt elvállalnám a melót,rákérdeznék a fizetésemre,hogy hogy a túlórákat hogy fizeti.Utána gondolkodnék hogy megéri vagy sem..
Biztosan elvállalnám. Bár én nagyon nem vagyok családcentrikus típus, és gyerekem sincs, nekem mindig is a munka az első.
A helyedben megpróbálnám, elvégre mit veszítesz? Biztosan lesz valaki, aki hogyha ne adj isten beteg a gyerek segít elvinni orvoshoz, akár nagymama, akár a gyerek apukája, valaki biztosan akad, és ez egyébként sem egy mindennapos dolog.
A válaszaitokat köszönöm.
Igen, érettségim van + egy 2 éves OKJ szakmám. Eleve azzal kezdte a főnök hogy ez elég kevéske, de mivel van szakmai tapasztalatom, kicsit biztató is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!