Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 kisgyerek mellett kötelességem kiszolgálni a férjem? Ti mennyire szolgaljatok ki a férjetek?
Én itthon vagyok ö dolgozik. Amiket megcsinálok neki:
-főzök
-mosok
-mosogatok
-elpakolom a ruháit
-kaját adok neki
-cigit töltök neki
-a ruháit összepakolom amit vinnie kell melozni
Lelkileg, idegileg és testileg kivagyok fáradva, főleg ugy hogy egyetlen egy kikapvsolodásom van az pedig a net
"Viszont heti egy nap gyerek nelkul a mienk eszunk alszunk szerelmeskedunk filmet nezunk pihenunk gyerekek rokonoknal ilyenkor.
Van mikor kirandulunk van mikor setalunk..."
Hát igen, egy szabadnap, amit egy pár együtt tud tölteni rendszeresen már csodákra képes.
Még egy dolog a kérdezőnek, meg azoknak, akik fikázzák: ha valaki évek óta otthon van, és kb. sehova nem tud elmenni, a párja csak aludni jár haza, akkor az illető szociálisan és mentálisan is totál beszűkül és befordul. Nincs meg az a szociális kapcsolat a világgal és az emberekkel, amire mindenkinek szüksége van, olyan, mint ha be lenne zárva egy börtönbe...ilyen helyzetben a depi az alap, és a házimunka is hatalmas tehernek tűnik. szóval ezen változtatni kell, mert különben válás, idegösszeomlás vagy valami rosszabb lesz a vége az egésznek.
"Itt mindenkinek 4 diplomája, 5 gyereke van, 6 nyelven beszél, és heti egy óra alatt összecuppantja egész Southfork-ot."
Nekem 5 diplomám és 4 gyerekem van, és fél(!) óra alatt az egész Southforkot úgy cuppantom össze, hogy abba bele kell érteni az állatok etetését, a lovak lecsutakolását, a földek ellenőrzését, az istállók kitakarítását is. Egy óra alatt még az összes kocsi külső-belső takarítása és a medence kipucolása is belefér.
"Nekem nagyon fura az a családmodell, ami ott a hozzászólásokban és a kérdésben is megjelenik. Azt hittem, eljutott odáig az emberiség, hogy tudjuk, hogy a nő nem otthoni rabszolga"
Tehát szerinted:
Férfi 8 órában dolgozik és mellette házat újít fel = oké, ez a minimum, ez a dolga
Nő: nem dolgozik, otthon van a gyerekekkel = házirabszolga, nehogy már takarítania kelljen, mert szegénynek annyi dolga.
Gondolkodj már el egy kicsit...
"Férfi 8 órában dolgozik és mellette házat újít fel = oké, ez a minimum, ez a dolga
Nő: nem dolgozik, otthon van a gyerekekkel = házirabszolga, nehogy már takarítania kelljen, mert szegénynek annyi dolga. "
Végigolvasnád, hogy mit írtam vagy csak az első mondatig jutottál, te kretén?
"A férjét hibáztatja mindenért, hogy őt kell kiszolgálnia"
Hol hibáztatja a férjét? Valszeg közösen jutottak ebbe a tökéletesen szar helyzetbe. de még egyszer mondom: azzal, hogy a kérdezőt fikázod, attól szerinted jobb lesz neki? javulni fog a kapcsolata a férjével? jobban fogja érezni magát? jobb lesz a gyerekeknek? vagy csak fikázol, hogy többnek érezhesd magad?
"Elhiszem, hogy hatalmas tehernek tűnik, meg depi meg minden, de nézd már meg a fő kérdést! "
Te értsd már meg, hogy van egy 0 szociális életet élő, beforduló nő, és egy magát halálra dolgozó férj. Itt nem az a kérdés, hogy ki kit hibáztat, hanem az, hogy ha ezen nem változtatnak, akkor abba az egész család tönkremegy. Felesleges bárkit hibáztatni, azt érdemes nézni, hogy hogyan lehet változtatni és javítani a helyzeten.
A lehető legnagyobb hiba kisgyerekek mellett felújításra váró házat venni úgy, hogy pénz sincs a rendbetételére záros határidőn belül, meg arra sem, hogy olykor kikapcsoljon az ember. Ilyenkor egymást marják a házaspárok. Megért ennyit egy ház? Én eladnám a francba, különben rámegy a házasságotok.
Ennél már csak az a jobb, amikor benne is laknak a rumliban hónapokig, évekig. Garantált a válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!