Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem kocsijában találtam. Ez okot adhat gyanakodásra?
Én azt gyanítom, hogy nem egy tökély a kapcsolatotok.
A hajszál még szerintem nem feltétlen ok, a toll az inkább fura. De amúgy honnét tudod, hogy mostanában kapta azt a tollat? Lehet hogy száz éve megvan már neki, csak épp most pakolászott valamelyik fiókjában, és most került elő... Ha nem otthon, akkor az irodájából.
Apropó iroda... Egyik munkahelyemen mindig mindenkinek eltűnt a tolla, mert összekevertük, kölcsönvettük egymásét. Egyszer a főnöknőm ezt megelégelte, és rendelt valami szép csodamatricát mindenkinek a keresztnevével, és ilyeneket tettünk a tollakra...
Mondjuk ha belegravírozott a név és túl drága a toll, akkor már az tényleg ajándékszagú. De azt is kaphatta még régen munkahelyen...
A hajszál meg olyan dolog, hogy ha 1-2szer hazavitt valaki munkatársat, simán lehet akció nélkül is ott a haja. Nekem pl eléggé hullik a hajam, és más kocsijában ha észreveszem, hogy a kabátomról a kárpitra ragad, akkor inkább megfogom, és lehullajtom a földre, nem valószínű, hogy a kezemben nyomorgatom, amíg megáll a kocsi és az utcára szórhatom... Mindig jobb lent az autóban, mint az ülésen... És ettől még nem huncutkodtam a sofőrrel, érted.
De ha te gyanakodsz, akkor annak valószínű más jelei is lehetnek, amit még magadnak sem mersz bevallani. Pl kevesebb beszélgetés, ölelés, stb...
nem kutattál, de 10 darab hajszálat találtál.
Vagy hülye vagy, vagy kamu (monjuk utóbbi esetben is hülye vagy)
Ha te néhány hajszálból arra következtetsz, hogy megcsal, akkor nagy bajok lehetnek a házasságotokkal.
Bárhogy, bárkiről odakerülhettek.
Egyébként meg ne kombinálj, állj elé és kérdezd meg, amit akarsz.
Csak ismered már annyira, hogy tudd, hogy őszintén válaszol-e vagy kamuzik. Ha meg nem ismered, akkor eddig sem ért semmit a házasságotok.
Nekem gyanús lenne. Mégpedig azért, mert az ember jól tudja (az itt válaszolók többsége úgy látszik nem), hogy ha az ember kocsival jár szeretőzni, és kocsiban szexel, akkor először elöl ül a hölgy, később pedig hátrakerül. A hajszálak elhelyezkedése tehát gyanús. Az is, hogy ilyen sok volt. Érdekes a férjem is, én is, naponta használjuk az autót és nem szoktam egyikünk haját sem ilyen mennyiségben megtalálni. Akkor hullik ennyi haj, ha erősebben dörgölődik valahova. A toll is gyanús, gravíroztatni tipikus női ajándékozási forma.
Azért megvádolni nem kéne, mert ennek ellenére lehet, hogy tényleg csak hazavitt valami hajhullató nőt. Bár szerintem egy normális házasságban beszélgetnek a felek, és ha valakit hazavisz az egyik, akkor azt elmeséli a másiknak. Nyilván jobban oda kéne figyelni, hogy vannak-e mostanában újabb szokásai, több munkája, stb. Egyébként az sem biztos, hogy nőtől származik. Ez csak azért jutott eszembe, mert a férjemnek is hosszú fekete haja van, és néha a kollégája hozza haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!