Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kocsijában ma reggel egy melltartót találtam. Mit tegyek?
Most akkor melltartót vagy bugyit találtál? Döntsd már el.
Amúgy az a legegyszerűbb ha rákérdezel. Miért nem mered? És ha megcsalt akkor mi van? Egyszerűbb inkább homokba dugni a fejed? Na ugye hogy nem.
Melltartóról van szó, nem tudom miért írtam bugyit.
Ha megtudom, hogy megcsalt akkor abba belehalok. Több mint húsz éve vagyunk együtt, van három gyerekünk, mindent megadok neki, akkor miért csinálja ezt velem?!
Azt írod, több mint 20 éve vagytok együtt...
Csak gondold végig: soha nem vágytál arra, hogy más férfi megérintsen, hogy más férfi is a nőt lássa benned?
Ez elég gyakori vágy x idő elteltével... Van, aki vadászik, van, aki elnyomja... van, aki hűséges marad, mert ő úgy döntött, van, aki nem vágyik másra, és van, aki enged a kísértésnek...
Ha megcsalt, attól még szerethet téged, a szexet lehet elkülönülten kezelni.
De az se kizárt, hogy tényleg csak kölcsönadta a kocsit... vagy a haverok szórakoztak így vele.
Nekem legalábbis feltűnne öltözködéskor, hogy nincs rajtam melltartó...
Beszélgessetek róla! Ne számon kérően, csak jelezd neki, hogy mit találtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!