Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kocsijában ma reggel egy melltartót találtam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap este az egyik haverja születésnapját ünnepelték ezért hajnalban jött haza. Mivel egész nap használja a kocsit ezért gondoltam, hogy gyorsan kitakarítom, ekkor találtam meg a bugyit az ülés alatt. Nem tudom mit csináljak, tiszta ideg vagyok. Rákérdezni nem merek mert félek, hogy kiderül megcsalt. Ti mit tennétek?2014. aug. 3. 08:12
52/54 anonim válasza:
És ha valaki direkt dugta oda a bugyit/melltartót, hogy bosszantson? Mint a szappanoperákban....
53/54 anonim válasza:
Nekem csak annyi az észrevételem, hogy: ha vki szexel a kocsiban, miért felejti el utána felvenni a bugyiját (vagy melltartóját) :D
54/54 anonim válasza:
Kérdező, mi lett veletek? Tisztáztátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!