Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Párom kocsijában ma reggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom kocsijában ma reggel egy melltartót találtam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap este az egyik haverja születésnapját ünnepelték ezért hajnalban jött haza. Mivel egész nap használja a kocsit ezért gondoltam, hogy gyorsan kitakarítom, ekkor találtam meg a bugyit az ülés alatt. Nem tudom mit csináljak, tiszta ideg vagyok. Rákérdezni nem merek mert félek, hogy kiderül megcsalt. Ti mit tennétek?
2014. aug. 3. 08:12
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
33%

Kérdezd meg mindenféle körítés nélkül kinek merte kölcsönadni az autót? De így ingerülten, h mindjárt megharapod, érje váratlanul és a hangsúly az legyem MIÉRT ADTAD KÖLCSÖN. Minél váratlanabbul éri annál őszintébben fog válaszolni, valószínű az igazat mert most mi mást találjon ki 2 másodperc alatt. (Nálunk ez különben marha jól működik, mert ha a drágám bűnös ijedtében bevall mindent). Buliba szokás ilyet, míg egyik hazaugrassza a másikat. Ha éppen a haverja csajt akkor lehet azok dugtak egy jót!

Ha meg azt mondja senkinek akkor valószínű Ő rosszalkodott ott valakivel.

2014. aug. 3. 08:34
 12/54 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ez kamu, nagyon kamuszaga van
2014. aug. 3. 08:38
 13/54 anonim ***** válasza:
28%

Valoszinuleg valami noismeros oltozott at a kocsiban, azt az hagyta bent.

Ilyen melegben, kocsiban dugni, ezt te sem gondolod komolyan, nem? :P

2014. aug. 3. 08:40
 14/54 anonim ***** válasza:
29%

1. tényleg nem biztos, hogy köze van hozzá.

2. Ha mégis, szertefoszlik az az álomvilág amiben ringattad magadat.

Tudom, hogy lepontoznak, de az igazság ez: A férfi az vagy férfi marad, vagy betörik férjnek. (ha felteszed a kérdést, hogy hová lett az a férfi akihez hozzámentél elárulom: haldoklik, a szeméből kimegy a fény, mint egy állat a ketrecben. idővel meghal férfinak lenni)

Kétféle hűség van, az elvi, és gyakorlati.

Elvi: sosem fog mással szexelni sem.

Gyakorlati: életed végégi szeretni fog, és kitart melletted akármilyen sárkény vagy. De lehet, hogy olykor félrenéz.

Ezt 20 évesen az emberek nem tudják, és nem értik. kiváltképp a nők. Élnek a lányregény kis álomvilágukban, és elhiszik, hogy amit a filmekben látnak az úgy is van.

Csak a filmek véget érnek ott, hogy esküvő, és nem boncolgatják, hogy mi lesz 20 év múlva. A férfi pedig attól férfi, hogy olykor néz más nőkre is. Vagy betörik, és akkor jön a lassú megbolondulás. Számos 50-es házaspáron láthatod akik már igazából csak bafogtatják egymást.

Szóval ha van köze hozzá, akkor felteheted a kérdést: az elvi hűségét erőszakkal kényszeríted továbbra is és ezért beáldozod a gyakorlatit, a családi életet és az egész 20 évet meg amit közben felépítettetek, tehát "belehalsz" vagy megérted, hogy szemben azzal amit eddig hittél, a valóság ez!

És igen, rendkívül sok nőtársad él le komplett életet úgy, hogy ringatózik ebben az álomvilágban, és sosem tudja meg, hogy a férje azért energetikus még 40-50 évesen is, mert közben néha volt ez+az másokkal. És minden happy, és cukormáz, és jó, és tökéletes az én józsim. (és tényleg az, csak nem tudod miért)

Szóval dönts.

A magánvéleményem az, hogy aki félrelép, és egy melltartót hagy a kocsijában az gyanús. 1. vagy oltári hül*e 2. nehezen hiszem, hogy a nőnek nem hiányzott amikor felöltözött :)

Akinek füle van hallja meg...

2014. aug. 3. 08:47
 15/54 anonim ***** válasza:
23%

egyik válaszoló irta, hogy vegyél egy férfi alsót és tedd az ágyba, és nézd mit szól hozzá.

mi van ha ő is ugyanezt csinálta?

2014. aug. 3. 09:05
 16/54 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg higgadt maradni, és kérdezz rá milyen volt az esti buli. Ha ügyesen körbekérdezed azt is megtudhatod nem-e adta kölcsön a kocsit valakinek.

Ha elmondása szerint nem ült más az autóban, tedd a kormányra a melltartót.

Ha zavarba jön és hazudozásban kezd 20 év kapcsolat után ezt meg kell, hogy lásd rajta.

Ezek után tudni fogod mit kell tenned!

2014. aug. 3. 09:05
 17/54 anonim ***** válasza:
80%
Off 14es leírnád a nemed és a korod?
2014. aug. 3. 09:15
 18/54 anonim ***** válasza:
29%

36F (12 éve kapcsoltban, 9. éve nős :))

2014. aug. 3. 09:18
 19/54 anonim ***** válasza:
88%
hát én sajnálom a feleséged... róla is ez a véleményed, hogy álomvilágban él?
2014. aug. 3. 09:19
 20/54 anonim ***** válasza:
91%

14-es, ki nem találom, milyen nemű vagy,és 58F-ként sohasem gondoltam ezt a férfiasságom kritériumaként, hogy:

"A férfi pedig attól férfi, hogy olykor néz más nőkre is." -

Volt két házasságom, vagy 100 nő, biztosan, de amikor rendben a család, a feleség, akkor nincsenek más nők, kedves élőlények a közelben.

Nagyon gyenge duma.... XD

2014. aug. 3. 09:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!