Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kocsijában ma reggel egy melltartót találtam. Mit tegyek?
Sajnálom vera.
Én mégis amondó vagyok, hogy lehetőleg próbáld vele lebeszélni. Mindig is a "legális" út híve voltam, amondó vagyok, hogy az utolsó pillanatig próbálj ahhoz ragaszkodni. Csak akkor old meg másképp ha tényleg zéró az esély, hogy ezt nem lehet normálisan intézni.
Lehetőleg ne orvul csináljuk az ilyesmit ha lehet.
Veronika,hát előbb "puhatolózd ki" mi a véleménye erről,úgy általánosságban.Mert ha elé állsz,és neki ez nem tetszik akkor állandóan féltékenykedni,gyanusítgatni fog,és tönkremegy a házasságotok.
Amúgy nekem és a férjemnek is az a véleményünk,hogy néha 1-1 "baleset" nem tragédia meg válók,beszéltünk erről.
Ha jobb a másik mint én akkor úgyis majd szól,hogy neki Marcsika kell,ha meg nem és otthon minden ok(!) akkor minek izgassam magam?
Én csak akkor válnék,ha a házasság rovására megy a dolog(értsd:a másik nőre kötli a rezsipénzt,nincs emiatt otthon szex,elhanyagol engem stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!