Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Párom kocsijában ma reggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom kocsijában ma reggel egy melltartót találtam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap este az egyik haverja születésnapját ünnepelték ezért hajnalban jött haza. Mivel egész nap használja a kocsit ezért gondoltam, hogy gyorsan kitakarítom, ekkor találtam meg a bugyit az ülés alatt. Nem tudom mit csináljak, tiszta ideg vagyok. Rákérdezni nem merek mert félek, hogy kiderül megcsalt. Ti mit tennétek?
2014. aug. 3. 08:12
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Sajnálom vera.

Én mégis amondó vagyok, hogy lehetőleg próbáld vele lebeszélni. Mindig is a "legális" út híve voltam, amondó vagyok, hogy az utolsó pillanatig próbálj ahhoz ragaszkodni. Csak akkor old meg másképp ha tényleg zéró az esély, hogy ezt nem lehet normálisan intézni.

Lehetőleg ne orvul csináljuk az ilyesmit ha lehet.

2014. aug. 3. 15:50
 42/54 anonim ***** válasza:
Ez lenne a cél... de nem tudom, elé merjek-e állni ezzel...?
2014. aug. 3. 15:53
 43/54 anonim ***** válasza:
azt fogom mondani, hogy amíg lehet először a tiszta út.
2014. aug. 3. 16:03
 44/54 anonim ***** válasza:

Veronika,hát előbb "puhatolózd ki" mi a véleménye erről,úgy általánosságban.Mert ha elé állsz,és neki ez nem tetszik akkor állandóan féltékenykedni,gyanusítgatni fog,és tönkremegy a házasságotok.

Amúgy nekem és a férjemnek is az a véleményünk,hogy néha 1-1 "baleset" nem tragédia meg válók,beszéltünk erről.

Ha jobb a másik mint én akkor úgyis majd szól,hogy neki Marcsika kell,ha meg nem és otthon minden ok(!) akkor minek izgassam magam?

Én csak akkor válnék,ha a házasság rovására megy a dolog(értsd:a másik nőre kötli a rezsipénzt,nincs emiatt otthon szex,elhanyagol engem stb).

2014. aug. 3. 17:40
 45/54 mustafa33 ***** válasza:
Ezt a meltartóbugyit minap postán kaptad valami nőtől aki a te ágyadból vitte el. A tied. Nem emlékszel? Mult héten írtad.
2014. aug. 4. 00:46
 46/54 mustafa33 ***** válasza:
Nyissál jósdát. Tegnapelőt még csak gyanítottad, hogy ha zenéni fog meg is fog csalni, tegnap meg már ott is volt a bizonyíték. Jós tehetség vagy.
2014. aug. 4. 00:54
 47/54 anonim ***** válasza:
belinkelnétek az előző kamukérdést is????
2014. aug. 4. 08:25
 48/54 mustafa33 ***** válasza:
Házasság kategória, kérdés: Nem akarom, hogy a párom zenéljen. Mit tegyek?
2014. aug. 4. 18:14
 49/54 anonim ***** válasza:
Kérdező, szeretném megtudakolni, hogy alakultak a dolgaid melltartó ügyileg?
2014. aug. 4. 19:52
 50/54 anonim ***** válasza:
Vagy bugyiügyileg:-)
2014. aug. 7. 22:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!