Óvszert találtam a 26 éves férfi tesóm kocsijában, mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Éppen takarítottam a tesóm kocsiját és óvszert találtam, először azt hittem hogy ilyen illlatminta de alaposabban megnéztem és rájöttem h óvszer!!!! Szerintetek rákérdezzek h mi az vagy hogy mire kell?? Egy 13 éves lány
ezt a kérdést ugye te se gondolod komolyan?? hát ez lol...
2008. júl. 13. 18:18
3/37 anonim válasza:
felnőtt ember...miért kérdeznél rá hogy mire kell?szerintem tudja a tesód. XD te meg ha tudod,hogy óvszer volt,akkor azt is tudod mire való.ennyi.nincs mit ezen témázni
2008. júl. 13. 18:19
4/37 anonim válasza:
Off:
két óvodás beszélget:
-képzeld, találtam egy kotont a radiátor alatt
-mi az a radiátor?
On:
viszonylag kicsinek tartom annak a valószínűségét, hogy azért tartja maga mellett, ha véletlen erős késztetése támadna vizilufi gyártásra, nehogy ne legyen alapanyaga.
Inkább arra tippelnék, hogy (hébe-hóba) szexuális életet él és ezért tartja a keze ügyében. Persze lehet tévedek, de 26 éves fiúknál a dolog azért elő szokott fordulni.
Nem tudom milyen kapcsolatban vagytok, de akár rá is kérdezhetsz, valószínűleg ő nagyobb zavarban lesz mint te...
2008. júl. 13. 18:24
5/37 anonim válasza:
igen, vidd oda neki, húzd rá a péniszére és ülj bele ;D
2008. júl. 13. 18:34
6/37 anonim válasza:
Kérdezz rá bátran és nyíltan. Kérdezd meg kivel kufircol. Ha őszinte elmondja vagy megmutatja, hogyan kell használni.
2008. júl. 13. 18:34
7/37 anonim válasza:
"megmutatja, hogyan kell használni."
:DDDDD igen, énis ezt mondom ;DDD
2008. júl. 13. 18:35
8/37 anonim válasza:
Már miért kérdeznéd meg, amikor nyilvánvaló, hogy tudod mi az és mire kell használni.. :) Egy 26 éves férfinál előfordul az óvszer - már bocsánat :)
2008. júl. 13. 18:42
9/37 anonim válasza:
Kislány! A bátyád magán ügye mit tart a kocsijában és miért. Felnőtt ember semmi közöd hozzá. Ha találtad tedd oda vissza ahol volt. Hallottál már diszkrécióról? Nem hiszem,mert nem kérdeznél ilyet.
A válaszolóknak pedig üzenem,nem kell buknónak lenni!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!