Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Óvszert találtam a 26 éves...

Óvszert találtam a 26 éves férfi tesóm kocsijában, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Éppen takarítottam a tesóm kocsiját és óvszert találtam, először azt hittem hogy ilyen illlatminta de alaposabban megnéztem és rájöttem h óvszer!!!! Szerintetek rákérdezzek h mi az vagy hogy mire kell?? Egy 13 éves lány
2008. júl. 13. 18:14
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Ez az oldal azért van elvileg h választ kapjunk arra a kérdésre amire nem tudjuk a választ!!!!

De van sok barom állat akik beszólnak a másiknak!!!

2008. júl. 13. 19:31
 12/37 anonim ***** válasza:
77%
Miért a normális válaszok vannak lepontozva?
2008. júl. 13. 19:34
 13/37 anonim válasza:
71%
hát érdekes...én csak elmondtam a véleményem...
2008. júl. 13. 19:43
 14/37 anonim ***** válasza:
89%
Azért mert vannak itt olyan emberek is akik átlátnak a kamukérdéseken és jót röhögnek a rá érkező humoros válaszokon.
2008. júl. 13. 19:47
 15/37 anonim ***** válasza:
93%
fordított esetben a bátyádnak meg kellene téged kérdezni,de ez esetben nem.26 évesen természetes h.volt nála óvszer.sztem ne hozd kínos szituba azzal h.rákérdezel.
2008. júl. 13. 20:38
 16/37 anonim ***** válasza:
92%
Mér kérdeznél rá, elvégre a magánügye, hogy mit tart a kocsijában, és nem tartozik neked elszámolással róla.
2008. júl. 13. 21:35
 17/37 anonim válasza:
51%

Most őszintén mi a fasz közöd van hozzá hogy a kotonjait a kocsiban tartja, tán jobb volna ha földugná a seggedbe?! Különben lehet lepontozni mert páraknak belegázoltam a rózsaszínű lelkivilágába ezzel én is mindig lepontozok minden seggfejet itt!

kinyalhatjátok a seggem csak ha megengedem, Gangxtat elnöknek! Yeeee!

2008. júl. 13. 21:54
 18/37 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem tudod mi az az óvszer, meg azt is tudod, hogy mire kell:D Akkor minek rákérdezni. Ez az ő magánügye, a felnőttek rendszeres szexuális életet élnek, találtál egy óvszert, nem nagy cucc, lépj túl rajta. Gondolom megdöbbentél ezen, ami a korodból kifolyólag nem meglepő. Hidd el, ha 2-3 évvel idősebb lennél, már nem ez lenne életed nagy problémája
2008. júl. 13. 21:55
 19/37 anonim ***** válasza:
89%
nem mindegy neked? ő se fog belepofázni a dolgaidba ha 26leszel...
2008. júl. 13. 22:15
 20/37 anonim ***** válasza:
84%
26 évesen had tartson már magánál óvszert:D Már bocs, de ha műfasz lenne nála, ahhoz sem lenne közöd.Persze a testvére vagy. de ha ő takarítaná a szobádat és megtalálná a tamponjaidat,és megkérdezné,hogy minek az neked, akkor mégis mit tennél????:D Nem bunkóságbol modnom.Ja és felpontoztam mindenkit :D
2008. júl. 13. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!