Óvszert találtam a 26 éves férfi tesóm kocsijában, mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Éppen takarítottam a tesóm kocsiját és óvszert találtam, először azt hittem hogy ilyen illlatminta de alaposabban megnéztem és rájöttem h óvszer!!!! Szerintetek rákérdezzek h mi az vagy hogy mire kell?? Egy 13 éves lány
ö azt csinal amit akar nem szolhacc bele lehet a kocsijaban akar 100 koton is
2008. júl. 14. 08:37
23/37 anonim válasza:
Sztem, ha kamukérdés, ha nem, akkor sem kell bunkónak lenni!!!
Am sztem, ha jóban vagytok annyira, h te is mindent elmondasz neki (((kétlem!!!))), akk megbeszélheted vele...
De sztem mind2töknek ciki lenne...én hagynám...
2008. júl. 14. 08:48
24/37 anonim válasza:
Hogy hogy mire kell? Hurkát tölteni teee:DDD
2008. júl. 14. 09:06
25/37 anonim válasza:
Minek akarnál rákérdezni egyáltalán? 13 évesen már az iskolában is kellett hogy tudassák veled mire jó, a 26 éves tesód meg szerintem azt tart a kocsijában amit akar, nem a te dolgod.
2008. júl. 14. 10:27
26/37 anonim válasza:
Alapvetően inkább örülnöd kellene, hogy a bátyád védekezik.
2008. júl. 14. 11:10
27/37 anonim válasza:
Veregesd meg a vállát,hogy egy felelős ember,aki ad a biztonságos szexre.
Ő már felnőtt aki természetesen szexel,nem sok közöd van a magánéletéhez.
Esetleg add vissza neki.
2008. júl. 14. 12:23
28/37 anonim válasza:
Ha nem tudod mire kell használni, és hogyan, akkor kérdezd meg valamelyik barátnődet, vagy amit sokkal jobban javasolnék: a szüleidet.
(De, te tesód sztoriját el ne mondd szerintem, mert biztos lehetsz benne, hogy fájni fog... :)) Vagy, irány a net.
Off:
Elképesztő: a mai fiatalok már hamarabb tudják használni netet, mint az óvszert. Nálam ez még fordítva történt. LoL.
2008. júl. 14. 12:53
29/37 anonim válasza:
huha....ha már 13 éves vagy akkor lehetne gy kis eszed hogyha a tesod 26 éves és nem 15,17...az o dolga hogy mi van a kocsijában....nem kell beleszolni az az o saját ugye...és ha máskor is elofordul az ilyesmi szolj neki hogy tegye biztonságosabb helyre mert téged ez idegesit.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! még jo hogy a szuleidnek nem akarod ot beárulni... :-D
2008. júl. 14. 16:04
30/37 A kérdező kommentje:
Nem akarom senkinek elmondani csak nincs barátnője és kicsit zavar h kivel csinálhatta? Ja és tudom h mire kell, csak zavarban voltam és rosszul tettem fel a kérdést!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!