Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerényen élő feleségek! Hogy oldjátok meg, hogy ápoltak legyetek?
Egy ideje nem meg jól, már a tartalékainkat is feléltük.
Hobbimunkával keresek egy kis pénzt, de már azt sem tudom magamra fordítani.
Az új ruhákról, cipőkről már rég lemondtam, ezer éve nem vettem semmit. Már ott tartok, hogy nem is sminkelek, egyszerűen nincs rá. (Minőséget nem tudok venni, olcsó vackot meg nem fogok a bőrömre kenni)
Egyedül a hajamra költök, hogy azért kinézzek valahogy. (Nincs festve, nem járok fodrászhoz)
A saját márkás termékek nem váltak be ilyen téren, egyedül a Gliss Kur és hasonló kategória, de abból már majd´ ezer forint egy flakon, és csak két hónapig bírja.
(Rengeteg helyre beadtam az önéletrajzom, várom, hogy jelezzenek, de eddig semmi)
Ti hogy oldjátok/oldottátok meg az ápoltságot?
Nekem szép a bőröm. Nem csodálatos, nem tökéletes, szerintem olyan nincs. Tágak a pórusaim, és néha száraz. De a maximumot hozom ki belőle.
Az én baráti körömben pedig olyan emberek vannak, akik pont azért ápolják nagy odaadással a bőrüket, hogy ne kelljen extra bonyolult és drága sminkekkel vesződni. Inkább az arcápolásba fektetnek, és így sminkből a középkategória is megfelel.
Én szoktam látni ilyen lényeket. Lehet, hogy olyan jól végzik a dolgukat, hogy azt hiszed, nincs is rajtuk smink.
25-ös, a szívemből szóltál!
Most nem azért, de mintha egy verseny lenne itt, hogy ki a szerényebb :)) atya isten.
Le se írom miket használok és mit bízok profire, mert leszólnának, pedig én egészen biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem sok, amit művelek - de ahhoz képest, amiket is meséltek, biztos nagy flanc :))))))))
Egy nőnek igenis kell elég sok kencefice. És igen, van amit profira kell bízni.
És ismétlem, egyáltalán nem vagyok gazdag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!