Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti hogyan maradtok vonzóak?
Mi az amire figyeltek? Természetesen nem arra gondolok hogy nagy estélyiben főz valaki otthon hanem mondjuk sminkeled e magad egy picit? Otthon mibe vagy? Az utcán magassarkút hordasz? A ferjed több ev után is vonzónak tart?
30/no
Itthon főleg melegítőben vagy farmerban és pólóban vagyok. Ha olyan kedvem van, egy szexisebb felsőt veszek, vagy szoknyát bugyi nélkül.
Reggel sminkelem magam, azt nem mosom le ha hazaérek, de nem is frissítem fel.
Nem hordok magassarkút, sosem hordtam. Van 1 magas sarkú cipőm, abba megyek esküvőre, céges rendezvényre.
Igen, vonzónak tart, mondja és érezteti :-)
Nem tudom hogy csinálom, mert nem teszek ez ügyben semmit, és mégis működik:D Farmer, vagy szabadidő-totál hangulat függő.
Lehet ez a titok?:D Passz:)
Szia!
Igyekszem vonzó maradni,pláne hogy van egy 1,5 éves lányunk és nem szeretnék az elhanyagolt,igénytelen anyukák közé tartozni. :)
Heti 2-3x mosok hajat,teszek fel pakolást,vasalom.
3 havonta fodrász,festés,igazítás.
Itthon leginkább cicanaciba és egy hosszított csini felsőbe vagyok.A reggeli rutin része a parfüm és egy leheletnyi smink.Ez leginkább pici alapozó,szemceruza és spirál.
Mivel elég sokat futok az utcán a lányom után,így leginkább lapos cipőket hordok,de úgy gondolom,így is lehetek csini és nőies.Ha viszont csak kettesben megyünk el a férjemmel,akkor szivesen bújok a magassarkúmba.
7 éve vagyunk együtt és úgy érzem a férjem még mindig imád és vonzónak tart.Szerencsére szülés után is rendben van az alakom. 166cm és 45 kg vagyok.
27/N
Én mindig sminkelem magam, szeretem kihangsúlyozni a számat és a szempillámat (mindkettő eredeti). Kiskoromtól kezdve mindig igényes lánynak ismertek, ilyen családban nevelkedtem, anyukámtól ezt tanultam. Szeretek ruhákat vagy szoknyákat felvenni, nadrágot annyira nem, de egy csinosabb felsővel felszoktam. Magassarkúkat szeretem, de olyan a munkám, ahol valószínűleg kiröhögnének, ha bemennék abban (meg én is magamat), tehát ezt inkább privát programokon szoktam, moziba, színházba, kávézóba, sétára, rövidtávra.
Otthon nyáron pántos ruhákban vagy rövidnadrágban szoktam lenni, ősszel és télen pulcsiban, nadrágban. Férjem sokszor lát szépen felöltözve, tehát nem "rombolja" le a nézeteit, ha éppen melegítőben főzök, viszont otthonra is általában teszek fel egy kis rúzst, pirosítót, hajamat megcsinálom és akkor jobban érzem magam:)
30/N
Én itthon általában melegítőben és valami pólóban vagyok. Nem szakad,kopott cuccokban! :)
Magassarkút soha nem hordtam mert utálom,nem hiszem,hogy csak attól lehet valaki szexi! 7 éve vagyunk együtt,soha nem panaszkodott a megjelenésemre! :)
Ugyanolyan vagyok, mint 10 évvel ezelőtt. Nem direkt azért, hogy vonzónak tartson a férjem, ha tök egyedül lennék, akkor is ilyen lennék. Ápolt vagyok.
Olyan nem nagyon van, hogy csak otthon vagyok és nem megyek sehova és ha elmegyek, akkor mindig használok egy kis sminket. Csinosan öltözöm, nem sportosan, de nem is kisestélyiben. Otthon ha melegítőben vagy sportosabb ruhában vagyok, az sem elnyúlt, formátlan ezer éves valami, hanem normális ruha. Magassarkút általában alkalmakra hordok, mivel minden nap vezetek és abban nem túl biztonságos. Rendszeresen sportolok, így változatlan a súlyom és a ruhaméretem. Időnként meglepem a férjem azzal, hogy valami nagyon csinos, szexi ruhát (olyat, ami csak a hálószobában használatos)veszek fel és abban várom.
Egyébként meg lehet, hogy csak szerencse, de 15 év után is ugyanannyira tetszem neki, mindig megdicsér, hogy milyen csinos vagyok, de amikor rosszul érzem magam, pl. betegség, vagy pl. egy nagytakarítás után sem éppen vonzónak érzem magam, ő akkor is mondja, hogy tetszem neki :D
Soha nem sminkelek, a férjem a természetességet szereti.
A hajam sosem zsíros, csapzott.
Otthon melegítőben vagyok.
Magassarkút ritkán hordok, mert egészségtelen, de magasított sarkú cipőket szívesen veszek fel.
A férjem vonzónak tart, és ezt folyamatosan bizonyítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!