Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek hogyan vezetitek a háztartást? A férjetek besegít a házimunkába? Ő általában mit csinál?
Nem.
Nem vesegít a ferjem, hanem együtt vezetjük a háztartást.
Igény szerint mindkettőt.
Minden nap kell mosogatni, mindennap van meleg ételm de többnapra főzök átalában.
Gyakrabban készítem az ételt en, abba tényleg besegít csak a férjem, krumplipucolás...stb..
Mindig ő tereget, és szedi le a ruhákat.
Általában nagyobb takarítást csak szabadnapon csinálunk, mint felmosás( kivéve konyha) porszívózás, mert nagyon korán együnk, és oyan kesőn jövünk, hogy egy porszívőt már nem kapcsohatok be, mivel társasház..
Hétközben minden este kcsit pakolászunk, ah valamit úgy hagytunk...
Mindig segít!Főzni minden nap szoktam,ritkán van olyan is,hogy a férjem főz.A takarításból a porszívózás,a wc pucolás az mindig az ő feladata.100 nm a lakás,mire mindenhol felporszívóz nem kis idő.(heti 1x)Én mindig a konyhát és a hálót rakom rendbe.(minden nap)A nappali ,folyosó,fürdő azokat pedig közösen szoktuk rendben tartani.(2-3 naponta pakolászunk)
2 gyerekszoba van,ezt a gyerekekkel közösen szoktuk összepakolni.(minden nap)
Ha csak nem háztartásbeli valaki egész nap intézményben lévő gyerekekkel, a férj nem "besegít", hanem kiveszi a részét. Szerintem ez már egy generációval ezelőtt sem volt kérdés.
Az más dolog, hogy a családok többségében - így nálunk is - sajnos a feleségre marad a házimunka nagyobbik része akkor is, ha ő is teljes állásban dolgozik, de ez nagyon nem jó így. Nálunk mindig én főzök és vasalok, igaz, ezeket szeretem is, és mindig én mosok fel. A férjem húz ágyat és ő porszívóz. A gyerekeket reggel ő viszi, délután én hozom. Teregetés, mosogatás ahogy jön, de általában azt is én szoktam.
Nálunk a férjem van itthon, kb. napi 4 órás munkája van a vállalkozásunkkal. Én dolgozom főállásban viszonylag jó pénzért. Mikor hazaérek többnyire főzök, plusz van olyan, amit csak én tudok megcsinálni a vállalkozásunkban.
Így ő viszi a háztartást, most, tereget, takarít, mosogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!