Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, nők! Mi a férjetek/párotok leggusztustalanabb szokása vagy külső jellemzője?
Olyanokra gondolok, hogy összeköpködi a tükröt fogmosáskor, vagy mindig van valami a szája szélén, vagy nem tud rendesen a vécébe célozni, szőr nő a füléből, vagy bármi.
Együtt tudtok már ezzel élni vagy próbáltok tenni ellene?:)
Ezek közül szerencsére egyik sem jellemző rá (bár a fülében vannak kis szőr pelyhecskék, de még sosem akadtam fent ezen :D), de a két legidegesítőbb szokása:
1. képes lenne hetekig ugyanazt a pólót használni (nyilván nem hagyom)
2. a zoknikat a lakás legkülönbözőbb pontjain képes szétszórni, és alig fordul elő, hogy legalább páros számút szedek össze (az már nem érdekel, hogy a tényleges párjukat megtaláljam :D)
Együtt élni nem gond ezekkel, a ruhákat úgyis én mosom, volt már, hogy nyugodtan gépezett, és azon kapta magát, hogy húzom le róla a ruhát :D Ha mosni akarok, mosok, nem érdekel a nyavalygása. A zoknikra meg tojok magasról, amit megtalálok, azt kimosom, a többi nem érdekel.
Ezen kívül amúgy teljesen "normális", házias, mindenben segít, nem is értem, ez a két dolog miért esik nehezére, de hát nekem is vannak hülyeségeim bőven.
A jelenlegi páromnak nincs ilyen szokása. Vahy ha van, titokban csinálja. A koszos zoknit mondjuk mindig össze kell szedni utána, de ennyi.
Az exem viszont tudott alkotni. Bár csak az utolsó évben...evés közben hangosakat szellentett, koszosan, olajosan befeküdt az ágyba, leszokott a napi tisztálkodásról, mert úgyis koszos lesz melóban, gombás lett, de nem kezelte...én meg róla szoktam le. Persze nem értette, hogy büdösen, koszosan, igénytelenül miért nem kell már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!