Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Számít a házassági hűségben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a házassági hűségben a külső? Feleségekti adtok magatokra és ezt a férjetek díjazza? Vagy tök mind1

Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 23:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Let*jja.
2013. okt. 17. 00:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Számít, de inkább az összkép. Mert hiába vagy szép és csinos, ha a férjeddel idegbetegen üvöltözöl, jó eséllyel más nő karjaiban fogja keresni a boldogságot.
2013. okt. 17. 00:03
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Ha egy nő nem törődik a külsejével és nem szereti önmagát, akkor kapásból elmebeteg hárpia lesz mert féltékeny lesz minden egy kicsivel csinosabb nőre, nem lesz önbizalma, boldogtalan lesz, és voálá, tönkre is ment a házasság.
2013. okt. 17. 00:10
 4/18 Mirk ***** válasza:
70%
Számít. De sajnos sok nő nem így gondolja és a házasságkötés után kidobja a sminkkészletet, rövidre vágatja a haját, meghízik, utána pedig csodálkozik, hogy apuka félrelépett.
2013. okt. 17. 01:09
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
"Megesküszöm, hogy hű leszek hozzád, amíg hosszú a hajad."
2013. okt. 17. 01:47
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
A kérdést fordítva is fel kéne tenni. Nem csak női haj lesz rövid, hanem előkerül a megnőtt hasra feszülő kinyúlt póló, sörözés közbeni böfögés a TV előtt. Na ez sem éppen szívderítő látvány :)
2013. okt. 17. 02:48
 7/18 anonim ***** válasza:
50%

Polyamory fiúval jártam, van felesége, aki nálam fiatalabb, nem csúnyább szerintem, és kicsit vékonyabb is, mint én. A haja rövidebb, de több, mint az enyém, az enyém nagyon csenevész, bár majdnem derékig ér belőle az a pár szál, ami leér odáig. A bőröm sokkal fehérebb és sok az anyajegyem. egyforma műveltek vagyunk.

Elvileg jóban vannak, de szerintem van köztük némi távolságtartás, és talán nem olyan érzéki a hölgy, mint én.

2013. okt. 17. 03:57
 8/18 anonim ***** válasza:
25%
.... és az érzelmi intimitás is velem volt mélyebb, ha jól tippelem.
2013. okt. 17. 04:01
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
...egyébként nem nagyon érdekelte a külsőm sose...:O)
2013. okt. 17. 04:10
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

Igen, adok magamra. Nem csak miatta, miattam is. Nem a sminkről beszélek, hanem a kinyúlt, szakadt, pecsétes pólóra, a szősz-mösz mackóra.

Igyekeztem nem elsárkányosodni, legyen kedve hazajönni.

Normálisan főzök, terítek, meghallgatom.

Nem tök mindegy! Nem kell démont játszani, de azért az ember (lánya) legyen tiszta, ápolt.

2013. okt. 17. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!