Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a házassági hűségben a külső? Feleségekti adtok magatokra és ezt a férjetek díjazza? Vagy tök mind1
Be..szna ha a férjem valaminek függvényében lenne hozzám hűséges. Pláne ha az a valami egy felszínes dolog.
Tiszta vagyok, ápolt vagyok, természetes vagyok. Így ismert meg, így szeretett meg. Ha az ilyesmi alatt érted azt hogy "adtok magatokra", akkor igen, adok magamra. De ha úgy értetted a kérdést, hogy csinos de kényelmetlen ruhák, magassarkú, smink, rendszeres fodrász, kozmetikus, parfümfelhő...stb. akkor én nem adok magamra mert nálam egyik se játszik. Na ha ezek hiánya miatt nem járna nekem a hűség, akkor az egyértelmű jele lenne annak, hogy sz@rul választottam.
Én csúnya lány vagyok, mindig is az voltam. Most, hogy feleség és anya vagyok, egy csomóan összesúgnak a hátam mögött hogy "kizsarolt egy gyűrűt és potyogtatott egy gyereket, máris milyen igénytelen". Pedig nem, nagyjából úgy nézek ki mint 5-7 évvel ezelőtt. De most már megszólnak érte. Nem értem egyébként, kinek mi köze hozzá.
(Rendszeresen tisztálkodok, járok kozmetikushoz és fodrászhoz, sminkelek is, de nagyon aránytalan a testem, az arcom sem szép)
hát én sajnos évekig nem adtam magamra :( meghíztam nagyon. ez nem jelenti, hogy igénytelen lettem, csak nem figyeltem oda. Ráadásul PCO-os lettem, így a házas életünk sajnos nulla gyakorlatilag, de a férjemet nagyon szeretem. Mivel meg is híztam, és szex sem lehet, már nem figyeltem oda eléggé magamra, elhitettem magammal, hogy nem vagyok nő, akkor minek viselkedjek úgy, tök mindegy milyen szép a hajam, vagy milyen szép ruhában járok, ha úgyis bálna vagyok. Előjöttek a kinyúlt pólok :( Bemeséltem azt is, hogy nem lehet gyerekem, ezért próbáltam úgy viselkedni, hogy a férjem magától menjen el, hogy még találhasson valakit, aki megadhatja neki azt, amire a legjobban vágyik. Utólag belátom, nem volt a legjobb döntés, a férjem mégsem hagyott el, sőt így, túlsúlyosan, betegen is ugyanúgy kíván és szeret, mint régen. Ez erőt ad.
Most voltam orvosnál, ő reményt adott, és a férjemet is szeretem, elkezdtem mozogni, kevesebbet és egészségesebben eszek, bár még nagyon az elején vagyok, de remélem, hogy 1 éven belül megoldódnak a gondjaink, mert nem akarom elveszíteni. Mindent meg fogok tenni, hogy visszanyerjem a régi önmagam és a férjemnek is olyan felesége legyek, akire büszke lehet. Nem lesz egyszerű, de eddig a könnyebb utat választottam. Remélem 1-2 éven belül baba is sikerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!