Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, nők! Mi a férjetek/párotok leggusztustalanabb szokása vagy külső jellemzője?
Olyanokra gondolok, hogy összeköpködi a tükröt fogmosáskor, vagy mindig van valami a szája szélén, vagy nem tud rendesen a vécébe célozni, szőr nő a füléből, vagy bármi.
Együtt tudtok már ezzel élni vagy próbáltok tenni ellene?:)

Zuhany alatt orrot fuj nem huzza be a zuhanyfuggonyt.
A kutyanak leteszi a tanyert a foldre !!
Kutyaval alszik a kanapen ha nem vagyok otthon.
A gyerekre feladja az elozo napi ruhat ujra.
Kepes lepedo nelkul aludni puceran
Nem hasznal wc legfrissitot beleborotvalkozik a konyhai mosdoba brrr

beleveri a mosdóba
nem húzza le a wc-t
kipisál az ablakon
döglött verebeket hoz a lakásba
most ennyi jut eszembe

Jahjj de jot röhögtem! Bocsi de nagyon vicves miket csinalnak az emberek...
Nah de hogy valaszoljak is, a parom néha piszkálja az orrát(nem konyékig turkal),Igazgatja a peckit, minden apro kis pattanast barhol barmikor piszkalja, sokszor elfelejt fogat mosni,(ennek ellenére szokkal egészségesebbek a fogai mint az enyémek. 3db tömése van) De ezek nem zavarnak,néha rászolok de csak ha amugy is ingerult vagyok.
Ami viszont nagyon idegesit,hogy képes furdés nélkul bebujni a tiszta agynemube,félpucéran,mert ő reggel zuhanyzik..Na ebből veszekedés is volt mar...Ja meg sutyin f.ngik és alltalaban baromi budoset.Legalabb kinyitna az ablakot vagy felkészitene ra .Vagy épp ragcsalok valamot és akkor...huuu.....áhh..

KÖRÖMRÁGÁS!
Fujj! Férfitől, nőtől egyformán utálatos!

Számomra a barátom leggusztustalanabb szokása a számítógépes játékfüggősége.
Tudom, hogy ez nem pont olyan, mint amit kérdeztél, de mást nem tudok, ez viszont rettentően zavar.

Bár már nem vagyunk együtt, de 6 évig tudtam elviselni őt a szokásaival együtt.
Pl. fingott, büfögött, de nem akárhogy. Ilyet még nem hallottam és remélem soha többet nem lesz ilyenhez szerencsém. Ő is szeretett az orrában turizni. Ha rászóltam szépen, ő ordibálni kezdett, hogy így meg úgy, neki ezt muszáj :)
a wc-t is képes volt "foltosan" hagyni, kajálás után nem pakolt be a hűtőbe, kukába, mosogatóba, ott bűzlött az asztalon. Ha 10 perc múlva is ott volt, kiabált velem, hogy mit csinálok már...
Meg ilyen apróságok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!