Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Sikerült megőrizni bizonyos dolgokban a titokzatosságotokat?
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ez most egy komoly kérdés, hogy a férjem előtt kakálok-e?????????????????????????????????????????????????????????
Nyilván nem...
Hát én tudok olyat akik pl még pukizni sem pukiznak egymás előtt,meg nagyon betartanak mindenféle ilyet.
Hát nálunk semmi sem tabu.Jó nyilván direkt nem hivom be mikor kaksilok!De a régi lakásunkban ahol a wc egyben volt a fürdővel,volt olyan hogy ő fürdött én meg trónoltam a budin.
Ez emberektől függ,hogy ki mit csinál egymás előtt
Simán van, aki csinálja a férje előtt (pl. a nővéremék így élnek és oké a házasságuk). Én eleve kényeskedő, finnyás vagyok, ezért a férjem is nyilván ilyen ember, ezért mi nem csinálunk ilyesmit egymás előtt.
Szőrteleníteni simán szőrtelenítettem már előtte az első hónapban is, néha. Sose kakálnék a férjem előtt, de mondjuk mi a családban sem kakáltunk egymás előtt. Pisilés már fordult elő, hogy ő a fürdő előtt állt, én meg benn pisiltem, de nem bámult, hanem tett-vett.
Betegség alatt undorítóan orrot fújni, pisilni, kakilni, intim tölcsért cserélni, pukizni mindig kijárunk/kijárunk, sose egymás előtt csináljuk. A szüleim 30 éve házasok, de ők se csinálnak ilyesmit egymás előtt.
27n
Na jól le lettem pontozva:-)
Pedig odaírtam van akik így csinálják van akik úgy!
Ha válaszolok a kérdésre,hogynálunk nincs tabu,akkormiért kell lepontozni?
Megjátszós népség!Komolyan mondom
Mi szólunk egymásnak a férjemmel, hogy nagyvécéznénk, mert akkor egy kicsit beköltözünk, így ha a másiknak pisilni kell, akkor inkább menjen el előtte.
Ráadásul picike a lakásunk, így a hangokat is hallani. De mivel házasok vagyunk, egyikünket sem zavarja. Mi simán elengedjük a bélgázokat, nyilván nem hangosan (legalábbis én :D), és nem egymás ORRA alá, de nem tartom vissza mindenáron.
Gyantázást a húgomnál csinálok, mert neki van kozmetikai ágya, az arcom gyantázását viszont otthon csinálom, a fürdőben. Ha bejön, hát meglátja, istenem. Azt is látja, amikor kezd nőni a szőr a lábamon.
Semmiképpen nem csinálom? Mondjuk véres betét/tamponcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!