Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt gondolom, házasságon belül is szükségünk van egy bizonyos fokú személyes szabadságra. Ez mennyire őrült gondolat?
Attól függ mit takar, ez a zemélyes szabadság,
hogy a feleknek mennyiben van erre igényük.
Mivel ha van igény, es nem kapja meg, akkor rámegy a kapcsolat.
Persze, ez normális.
Jő esetben mindkét félnek van hobbija, amivel kikapcsolódik.
Nálunk van amit közösen is csinálunk, de van, hogy csak ottvagyok, mert egyedül nincs kedve menni (agresszív görkori-csöveken, korlatokon csúszás, félcső...stb) én leülök a fűbe olvasok, rejtvénytfejtek, vagy mamásan kézimunkázok (ez az én hobbim)
De van,mhogy hívok valakit, mi elmegyünk sétlni, ő kiugrálja magát.
Olyan is van hogy elmegy egyedül fotózni...
Annyira nincs igényünk a különtöltött időre nekünk, de megadjuk a teret a másiknak, ha szól, hogy egyedül akar, akkor nem akadályozom benne, én ugyis elunom magam pl fotózáskor elég hamar...
Ezért írtam, hogy igény függő
Amúgy az első vagyok:)
Lassan a házasságom fog rámenni arra, hogy én is így gondolom, de akkor is ez lenne a normális. :-/
Végül is nem sziámi ikrek vagyunk, hanem két önálló ember. És elhiheted, én se akarok túl nagy dolgokat, és tudja is a feleségem, hogy úgyse csinálnék olyasmit, ami nem fér bele egy házasságba.
Vagy bizalomhiány vagy önbizalomhiány áll mögötte, nálunk pl. attól fél a párom, hogy a végén rájövök, hogy nélküle jobban érzem magam, mint vele, és el fogom hagyni, ezért inkább megpróbálja megakadályozni vagy tönkretenni az egyedül töltött időmet. Ez már beteges szerintem, és próbálok javítani a helyzeten, szerintem neked is utána kéne járni, mi áll VALÓJÁBAN a háttérben, és megpróbálni valami közös nevezőt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!