Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt gondolom, házasságon belül is szükségünk van egy bizonyos fokú személyes szabadságra. Ez mennyire őrült gondolat?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 08:57
11/16 anonim válasza:
Nem enged el, ez mi? Mit csinál ha el akarsz menni?
12/16 anonim válasza:
Ez természetesen attól függ, hogy ez mit takar és attól is, hogy kinek mennyi az igénye rá. Van, aki heti több alkalommal is igényli a külön szórakozást, külön időtöltést a párjától, mondjuk külön a haverokkal, van akinek bőven elég, hogy néha egy-két órát a hobbijára szán, vagy csak néha olvasgat egy kicsit egyedül.
13/16 anonim válasza:
Kérdező, ez egyáltalán nem őrült gondolat, sőt... az őrültség az az, amikor valaki a párkapcsolatot/házasságot összekeveri a fegyházzal... pedig az előbbi az két szabad ember önkéntes szövetsége, az utóbbi meg kényszer-intézmény.
14/16 anonim válasza:
Mi eleve úgy költöztünk össze, hogy mindkettőnknek van saját "sarka", az övé horgászcuccokkal, szemüvegekkel, meg kábelekkel van tele, az enyém meg szótárakkal meg körömlakkokkal. Én néha elmegyek vele pecázni, ha egyedül menne (haveros társaságba soha!), de ő még sosem jött el velem körmöt csinálni :)
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem én megyek szembe az autópályán :)
2013. jún. 19. 15:02
16/16 anonim válasza:
Igen és ha nem érti az igényeidet, akkor én már eleve hozzá se mentem volna a helyedben. Kinek kell egy olyan házastárs, aki magasról tesz rá, hogy nekem mi a jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!