Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Sikerült megőrizni bizonyos dolgokban a titokzatosságotokat?
Most nem azért....
És ezt némelyik finnyamatyinak írom
Megszültem a gyerekemet a párom előtt.Bennt volt végig!Ott aztán premier plánba látott mindent!Volt effekt,látvány...minden!Na nehogy már ezek után szégyenlős legyek előtte!
Gondolom amúgy ti illatosat kaksiltok,és a pukitok rózsaszín csillámos!!
Hagyjuk már!!!
Titokzatossag?
Amikor egy virus megtamad es hanyva hasmenes kozben a wc utanad jon tartja a fejedet es betakar pokroccal hogy ne fazz a wc.
Mikor szules kozben csereli alattad a pelenkakat es az izzadt fejedet torolgeti
Mikor a sajat gyereket veressen koszosan magahoz szoritja a szuletes uatn.
Titokzatossag mikor ot mutottek es nem tudott pisilni es segitesz neki.
Egy hazaspar egymas legkozelebbi hozzatartozoja egymas elott nincs es nem is kell egymast szegyelni emberek vagyunk nem csodalenyek.
Titokzatossag az mikor megleped ot valamivel a haloszobaban 15 ev hazassag utan. Mikor a fulebe tudsz meg sugni valamit amitol meglepodik.
Mikor el tudsz vele menni setalni ugy mint regen es hagyod hogy udvaroljon neked.
Mikor enekel neked az autoban es te mosolyogsz neki.
Szamomra ez a titokzatossag.
31-33 nem ezekről a helyzetekről van szó.. Hnem pl n ismerek oylanokat, aki szándékosan durrogtattnak..
Pl..de ez csak egy dolog, én nem szotam..de nem süllyedek el szégyenemben, ha mégis megtörtenik..nem akadok ki ha szőrösen lát..de vannak amik rm tartoznak,mnem azet mert nem emgy előtte, hanem mert vanank pillanatok, amikor szeretek egyedül lenni...vagy egyedül csinálni..pl gyakorizni sem szoktam úgy,nha otthon van, vagy együtt vagyunk a szobánban, mert akkro ide koncentrálok, nem rá.. Semmi köze a titokzatossághoz..legalabbis szerintem..
Az egy nagy baromság a bizalmatlanságar ( és itt most nem a testünkkel kapcsoatos dolgokra gondolok,mhanem. A nem mndom ezt..mert gy akkor mindent tud rólam, és nem leszek titokzatos vagy mi..mert ilyenről is hallani)
De most komolyan ezt jelenti a titokzatosság?
"Gyerekek, az én feleségem tiszta misztikum, azt sem tudom, mikor fingik!"
A kérdező féle nők természetesen nem finganak, szivárvány színű parfümös felhő távozik hang nélkül a fenekükből, a kakájuk meg olyan, mint a bonbon, ízre és illatra is természetesen.
Titokzatosságuk már-már természetfeletti. Ilyen szuper erőre vágyik minden gyerek.
"24 ne haragudj, de azért az nem normális dolog, hogy annyira feszélyez benneteket a wc-re járás ténye, hogy igyekeztek akkor sza.rni, amikor a másik nincs otthon. el sem merem képzelni mit csinálhattok szex terén. látott már meztelenül?"
Az a nem normális dolog, hogy képtelen vagy szöveget értelmezni, amit jobb esetben már 2. osztályban megtanítanak, miután olvasni már perfektül tudsz. Lehet, hogy ti 0-24-ben egymás seggében vagytok és úgy mentek wc-re is, de van, aki dolgozik, ebből kifolyólag utazik és eltér a bioritmusa a másikétól. Én igenis akkor szoktam szőrteleníteni, pakolást feltenni, elintézni magam, amikor egyedül vagyok, nem akkor, amikor zeng a ház. Lehet, hogy te ezt élvezed, mert feltűnési viszketegséged van, de akkor lehet menni cirkuszba.
Ami nagyobb probléma, hogy te a wc-zésedet egy lapon említed a szexualitással. Nos lehet, hogy te bejelented, hogy mész elvégezni a dolgodat, aztán meztelenül flangálsz és rámászol a pasidra, nálunk ez egyelőre úgy szokás, hogy vonzónak találjuk a másikat és elcsábítjuk. Dehát mindenkinél másképp működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!