Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez már túlmegy azon a bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már túlmegy azon a bizonyos határon?

Figyelt kérdés

Fél éve kerültem új munkahelyre, jól beilleszkedtem, viszont az elmúlt pár hétben elkezdtek a férfi kollégáim bepróbálkozni nálam annak ellenére, hogy tudják: férjem és gyerekem van.

Az egyik már odáig jutott, hogy szinte szerelmet vallott és felvázolta, hogy értem mindent megtenne még azt is felvállalná, hogy csak második legyen az életemben, mert annyira vágyik a velem töltött időre... egy másik elhívott, hogy üljünk be valahová, mert szeretne jobban megismerni, de van, aki apró ajándékokkal kedveskedik, stb...

Én alapjáraton kedves vagyok mindenkivel, elbeszélgetek velük, meghallgatom őket, néha még viccelődünk is, de kezdem magam rosszul érezni azért, mert ezt teszem. Lelkiismeret-furdalás gyötör a férjemmel szemben, pedig egyikkel sem mentem túl a beszélgetésen, és folyamatosan hárítok, de a kedvességük jól esik, ezt beismerem.

Szerintetek ez már túl sok és egy férjes asszony nem engedhetné meg magának?

2013. szept. 26. 10:13
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
87%
nem a te hibád hogy ilyenek a kollégák, de talán lehetnél ridegebb velük. Tegyél ki az asztalra egy fényképed a férjedről és a gyerekről, az talán elijeszti őket.
2013. szept. 26. 10:19
 2/32 anonim ***** válasza:
96%
Tedd egyértelművé, hogy házas vagy és nem vagy hajlandó semmilyen kalandra. Ezen nem sértődhetnek meg, sőt: növekszik az ázsiód.
2013. szept. 26. 10:21
 3/32 anonim ***** válasza:
95%

Amit előttem írtak, az tök jó.

Viszont mi változott az elmúlt pár hétben, hogy előtte nem voltak ilyenek, és most hirtelen elkezdtek futni utánad?

Valaki pletykát terjeszt rólad/találtak rólad kompromittáló fényképeket/...?

2013. szept. 26. 10:27
 4/32 anonim ***** válasza:
80%

Ez a kedvesség, beszélgetés, viccelődés elég félreérthető lehet a részedről. Lehet, hogy észre sem veszed, de kelleted magad.

Azt is bevallod, hogy jól esik a májadnak. Hááát... valljuk be, ha annyira zavarna, akkor tudnál tenni ellene.

2013. szept. 26. 10:28
 5/32 anonim ***** válasza:
31%
Amig csak a hiuságodat legyezgetik, semmi gond. De ha már a p---szörszálaid lengedeznek töle,no akkor legyen lelkiismeret furdalásod. Egyébként ha ekkora sikered van, hogy mindenki téged szeretne "közelebbröl" megismerni, valahogy' finoman gondoskodj rola tudjanak egymásrol is.
2013. szept. 26. 10:29
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Az összes pasi? Te jó ég, mi történt??

Hangsúlyozd, hogy csak munkakapcsolat lehet köztetek, és nem kell ajándékokat elfogadni meg elmenni velük ide-oda. Ha belegondolsz, hogy fordított helyzetben 3 nő versengene a férjedért ajándékokkal, meghívásokkal, ugye éreznéd, hogy ez túlzás lenne?

2013. szept. 26. 10:30
 7/32 yuda ***** válasza:
89%

Úgy gondolom, sőt biztosan tudom, hogy egy nő nagyon is karakánul tudomására tudja hozni viselkedésével, ráutaló magatartásával a ffi-ak felé, hogy mihez tartsák magukat.

A női eszköztár nem nélkülözi a tekintetet, gesztusokat, mimikát. Már egy nézés elég hatásos.

Amennyiben te, kedves kérdező nem használod a nőiességnek ezt a távolságtartó és kimért, tiszteletet parancsoló módját, akkor azt kell gondoljam, tetszik ez neked, mint ahogy írtad is.

Változtatni te tudsz rajta és pontosan tudod hogyan.

Amit te csinálsz, bizonyos helyeken úgy nevezik cicázol a ffiakkal, kelleted magad.

Szerintem ez nem tisztességes a férjeddel szemben, de többet mondok, magaddal szemben sem.

Egy mondatoddal rövidre zárhatnád a flörtölést, de nem akarod.

Sajnálatos, hogy ez a helyzet jól esik a hiúságodnak.

Veszélyes terület, mert most csak engeded, eltűröd, de amikor kicsit kihűl a házassági kapcsolat, előfordulhat, hogy a flörtölők más szerephez jutnak és utólag nagyon bánni fogod.

2013. szept. 26. 10:34
 8/32 anonim válasza:
49%
Igen, sokan hajlamosak félreérteni olyan megnyilvánulásokat, amiket kedvességből produkálsz. Velem is volt ilyen a munkahelyemen és hidd el, egy ideig jólesik, de tud nagyon kellemetlen lenni. Mindenképp tisztázd, hogy nem vagy kapható még futó kapcsolatra sem, ha elhívnak, udvariasan utasítsd el őket. Érteni fognak belőle.
2013. szept. 26. 10:34
 9/32 A kérdező kommentje:
Nyilván nem az összes pasi...120-an vagyunk összesen, ennek kb az egyharmada férfi...de persze nem az összes próbálkozik, hanem most éppen aki aktuális, az 4-5... korábban is voltak jelentkezők, de ezek most kicsit komolyabban csinálják...
2013. szept. 26. 10:36
 10/32 A kérdező kommentje:
Tudtommal nem változott semmi sem, nem is helybéli vagyok, így nem ismerhetnek közelebbről... egyébként sincs az életemben semmi olyasmi, ami kompromittáló lehet.
2013. szept. 26. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!