Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez már túlmegy azon a bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már túlmegy azon a bizonyos határon?

Figyelt kérdés

Fél éve kerültem új munkahelyre, jól beilleszkedtem, viszont az elmúlt pár hétben elkezdtek a férfi kollégáim bepróbálkozni nálam annak ellenére, hogy tudják: férjem és gyerekem van.

Az egyik már odáig jutott, hogy szinte szerelmet vallott és felvázolta, hogy értem mindent megtenne még azt is felvállalná, hogy csak második legyen az életemben, mert annyira vágyik a velem töltött időre... egy másik elhívott, hogy üljünk be valahová, mert szeretne jobban megismerni, de van, aki apró ajándékokkal kedveskedik, stb...

Én alapjáraton kedves vagyok mindenkivel, elbeszélgetek velük, meghallgatom őket, néha még viccelődünk is, de kezdem magam rosszul érezni azért, mert ezt teszem. Lelkiismeret-furdalás gyötör a férjemmel szemben, pedig egyikkel sem mentem túl a beszélgetésen, és folyamatosan hárítok, de a kedvességük jól esik, ezt beismerem.

Szerintetek ez már túl sok és egy férjes asszony nem engedhetné meg magának?

2013. szept. 26. 10:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%

Hát ha egyszerre kezdtek el nyomulni, annak oka van.

Szerintem te azt a tábort erősíted a nők között, akik kedvesek, közvetlenek, de megközelíthetetlenek. Ezért a pasik kihívást látnak benned, főleg ha csinos vagy. Szerintem fogadtak, hogy úgyis beadod a derekad.

2013. szept. 26. 10:54
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hirtelen az lett a megérzésem, hogy fogadtak abban, hogy melyikük tud meghódítani vagy hogy melyikkel mész a legmesszebbre. Egyből ez jött le a leírásodból.

Hidd el, a felét sem gondolják komolyan. És férjes asszony létedre nem kéne még gondolat szintjén sem foglalkozni ezekkel. Érdekes engem is szépnek tartanak meg csinosnak, de soha nem közeledett egy kollégám sem, egyszerűen nem adok alkalmat rá, hogy eszükbe jusson próbálkozni.

Igaza van az előttem szólóknak, elég egy tekintet és már tudják merre hány méter. Ha igazából nem akarnád, nem közelednének.

2013. szept. 26. 10:55
 13/32 anonim ***** válasza:
61%
Ennyire képmutató, álszent ember hogy lehetsz, kérdező? Igaza volt az egyik válaszolónak, képzeld el a férjedet ilyen helyzetben, és döntsd el, mennyire örülnél neki. Beülsz iszogatni kettesben a jelentkezőkkel, ajándékokat fogadsz el, le is írod, hogy jólesik ez a hiúságodnak, aztán meg jössz ezzel az álszent "lelkiismeret-furdalásom van - hát ez nekem olyan kellemetlen - én csak kedves vagyok - ki gondolta volna" szöveggel. Nem kell magad kelletni a kollégáidnak meg ajándékokat elfogadni, és nem lesz okod a lelkiismeret-furdalásra, ennyire nagyon bonyolult a megoldás, gondoltad volna?
2013. szept. 26. 10:56
 14/32 A kérdező kommentje:

Biztos igazatok van, ez javarészt az én hibám... olyan ember vagyok, akiről lerí, hogy mi van vele, és jelenleg nem igazán van rendben az életem...lehet, hogy csak ki akarják használni az alkalmat, és az sem kizárt, hogy még össze is beszélnek ez ügyben...

Nem veszem én komolyan egyiket sem, és nem is bátorítom őket.

2013. szept. 26. 10:58
 15/32 A kérdező kommentje:
bocsi, de úgy látom felületesen olvastál...az kimaradt, hogy folyamatosan hárítok, tehát nem fogadom el az ajándékot, visszautasítom a meghívást... nehogy már én tegyek arról is, hogy egyáltalán megkérdezik?
2013. szept. 26. 10:59
 16/32 anonim ***** válasza:
90%
Még egy jó tanács. Minél tovább hagyod fajulni a dolgokat, annál nehezebben fogsz kijönni belőle. És itt neked van veszítenivalód, nem nekik. Mindig a nőnek kell okosnak lenni.
2013. szept. 26. 11:02
 17/32 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nagyon is hibás más, addig nem gondoltam így, amíg le nem írtad, hogy jól esik amit csinálnak. Ha valaki azt mondja neked, hogy bevállalná, hogy a szeretőd legyen, Te pedig ezen elviccelődsz vele, az nem túl sok jót sejtet. Ezek az emberek csak d ugni akarnak veled, Te pedig válaszként kelleted magad nekik. Ez már túl sok, egy férjes asszony nem engedheti meg magának.
2013. szept. 26. 11:06
 18/32 anonim ***** válasza:
68%
Elnézést, nem más, hanem vagy.
2013. szept. 26. 11:06
 19/32 A kérdező kommentje:
Miért, más nőnek nem esne jól, ha a férfiak elismerő pillantásokkal vizslatnák, vagy kedvesekednének neki? Ez még nem jelenti azt, hogy bármire hajlandó, de nyilván egy normális nőnek ez bizony legyezgeti a hiúságát...főleg ha otthon nem kap ilyen szavakat... szerintem ebben semmi különleges nincs...de lehet, hogy én gondolom rosszul
2013. szept. 26. 11:09
 20/32 anonim ***** válasza:
26%

Nem gondolod rosszul kérdező. Nekem is jól esik, amikor a férfiak nőként néznek rám. Nem azért mert akarok valamit, hanem azért mert egy ember számára /legyen nő vagy férfi/ a pozitív visszajelzés fontos.

Én is hasonló személyiség lehetek mint amilyen Te vagy. Közvetlen, segítőkész, kedves /-nek mondott/, mellette talán nem is olyan csúnya. Humorral oldom én is a közeledéseket. Szerencsére gyorsan kapcsolnak, és nem nyomulnak tovább. Azonban a szimpátiájukat nem veszíted el.

Akik azt mondják rád, hogy hú meg ha, és hogy egy férjes asszonynak ennél agresszívebben kellene ellöknie magától azokat akik nőt látnak benne, ne foglalkozz velük. Biztos más mentalitásúak, vagy nem éri őket ilyen inger.

2013. szept. 26. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!